Új hozzászólás Aktív témák
-
csivala
csendes tag
Ütős termékkínálattal kezdi az évet a Cooler Master
Mind két ház tévedés a Cm-től szerintem.az mAtx-et ha alsó táppal csinálták volna,akkor talán lenne valami értelme a mezőnyben,csúnyasága,és igénytelensége ellenére. a nagyobb pedig tucat ház,az alsó mezőnyben
-
kpal
nagyúr
jó cuccokat csinalnak.
-
-
.mf
veterán
".mf: vártam, h ebbe vki beleköt és erre azt tudom mondani, h semmivel sem hitelesebb a cikkben szereplő adat, mint a noctua oldalán lévő.
De papíron akkor is jobb.
És mi csak azokkal a számokkal tudunk dobálózni, amiket ráírnak a csomagolásra."
Nem, nem kell semmi általuk hazudott számmal dobálózni, ennyi az egész
"Jah és azt hozzátenném, h a noctua ezt 25 mm-es vastagsággal teszi. Ez a része az, ami nem mindegy."
Nem mindegy, de az ellenkező irányba! 38mm-es ventik jobb légnyomást produkálnak, mint 25-ösök. Vastag radiknál például rengeteget tud számítani, de valószínűleg sűrű lamellázatú és mély proci-hűtőknél is.
-
Boxi88
őstag
Ütős?
Nekem a házak egyáltalán nem jöttek be.
Egyedül a légkavaró tetszik, de ahogy olvasom a fórumot sokunknak bejött.
-
Teasüti
nagyúr
Akkor mégiscsak sántít a megfogalmazás:
légnyomásos golyóscsapágy.
Ez így ritka gagyi, szakszerűtlen ponyvola.És egy ilyen kis s.ggbosszantó pokolgép a maga 800-as fordulatával akkora légnyomást generálna?
Na ne röhögtessenek...
És ha jól sejtem itt még kenés sincs, szóval ha még működik is, jobban fog kopni, mint az olajos (aka síklócsapágy), mire kialakul a légpárna..mf: vártam, h ebbe vki beleköt és erre azt tudom mondani, h semmivel sem hitelesebb a cikkben szereplő adat, mint a noctua oldalán lévő.
De papíron akkor is jobb.
És mi csak azokkal a számokkal tudunk dobálózni, amiket ráírnak a csomagolásra.Jah és azt hozzátenném, h a noctua ezt 25 mm-es vastagsággal teszi. Ez a része az, ami nem mindegy.
-
.mf
veterán
S te azokat az adatokat méréssel ellenőrizted is? Mert én marketingesnek egy szavát sem hinném, az olyan, mint a politikus, onnan tudod, hogy hazudik, hogy jár a szája...
A kisebbik ház ronda és ötlettelen, igénytelen. A második már sok fokkal jobb, elfogadható az előlapja és a belseje is fényévekre van az előzőtől.
A venti nem tetszik, nem szabvány méret (25 vagy 38 szoktak lenni, ez meg 39), keret nélkül néhol nem lehet rögzíteni, fordulatszáma túl alacsony, tehát szabályzással nem tudom a kívánt értéket beállítani, és légcsapágy jah persze. -
gabyka
aktív tag
Ez a 343-as egy az egyben 342 csak az előlap más. Ez nagy fejlesztés volt...
-
marcias
őstag
Ez az elképesztő ötlettelenség, ami a házkínálatot uralja... ez fogja megölni a PC-t.
Csak azért fakadok ki, mert a cím sokkal többet sejtet.
-
Uga
csendes tag
Hát a cím szerintem egy kicsit túlzás, a házak teljesen szokásosnak mondhatóak, de a venti felkeltette az érdeklődésem
. Tetszik ez a sok lapátos megoldás, brummogó hangja épp emiatt kétlem hogy lenne
.
-
Day 'n' Nite
tag
Az a ventilátor, teljesen, mintha egy hajtóműből csórták volna...
Ötletes.
-
TomiLi
addikt
A venti nagyon tetszik külsőre! Az is nagyon tetszik, hogy "szétszethető" és könnyű a tisztítása a lapátoknak!
Remélem ezt a jó ötletet követik a rivális gyártók! -
sirzollee
tag
Az első ház nemigazán,de az Elite 371 jobban bejön,némi fekete festék bele+ pár ledes venti és a Turbine Master
akkor igazán tetszetős
-
bsh
addikt
"bár lehet ez már inkább a tanulmányim hiányosága"
a légcsapágy pont ugyanolyan, mint bármilyen hidrodinamikus siklócsapágy, csak éppen folyadék helyett nagy nyomású levegőt fújnak a két felület közé, és így egy légpárnán történik a mozgás. csakhogy ezt jellemzően k....a nagy fordulatnál szokták alkalmazni, pl. precíziós főorsóknál, nem ilyen kis szar műanyag bóvlikban. bár végülis itt kicsi a forgó tömeg, nem kell nagy nyomás, éppenséggel elképzelhető, csak minek...
-
Teasüti
nagyúr
HÍrtelen csak egy pillantást vetettem a noctua oldalára, és a legelső 12 cm-es venti (NF- P12), ami velem szembe jött: 900 rpm-en alacsonyabb zajszínt (-1,3 dBA) és több levegő (+4 m3/h).
És mágnesesen stabilizált siklócsapágy, nem ilyen "légnyomásos golyóscsapágy", amiről mérnök hallgatóként még soha életemben nem is hallottam és gúglizás után sem lettem okosabb.(bár lehet ez már inkább a tanulmányim hiányosága)
Aki tudja mi ez, az meséljen már kicsit róla, vagy linkeljen vmi leírást, mert őszintén kíváncsi vagyok! -
Yutani
nagyúr
Ütős évkezdés? Azt hittem, végre vehetek Cooler Master dobszerkót vagy csemballót, de csak házak és venti van a hírben...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az a turbinára hajazó venti, nagyon jól néz ki. Kérdés olyan jó is e.
-
ftc
nagyúr
Eh belülről mint vmi noname...
-
szaszabee
aktív tag
Láttam már töllük szebb megoldásokat Az a nagy venti meg nem ér semmit de ez igaz az összes nagy méretü ventilátorra
-
Black Dragon
addikt
Az a ventit ide, de nagyon gyorsan.
-
pottyantós
aktív tag
Tetszik a Turbine, ha előbukkan 20-asba biztos vennék is 1db-ot!
-
Szlopa
tag
Amikor elkezdtem olvasni a hírt, és megláttam az első képet (343), az volt az első gondolatom, hogy végre megcsinálta a CM a számomra ideális mATX házat...
... tévedtem.
Igazából nincsenek nagy elvárásaim csak:- Táp alul
- Elöl-hátul 1X12cm-es venti
- Némi kábelmenedzsment
- Max 15K HUF árÚgy tűnik várnom kell meg
A turbina viszont egész jól "hangzik" a leírás alapján. -
erikke17
őstag
Fincsi ez Turbine venti, elfogadnám, zajszint alacsony, fordulat alacsony, könnyen tisztitható és a minőség is kiváló
-
Joachim21
őstag
Én még halk turbinát nem láttam.
-
skitzoo
senior tag
a CM 343 as ház jó kis kompakkt.
-
Motion_Blur
félisten
A légkeverő kéne!
-
törölt tag
a házak mind a "már láttam valahol" érzést keltik, és egyik se túl szimpatikus... a venti viszont egészen korrekt, kíváncsi leszek, mert az ilyen alacsony fordulatszámú ventik általában elég mélyhangúak, azt pedig én nem szeretem, még hangtompító szivacson keresztül is idegesítően kihallom...
-
A turbine nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat két darab Elite sorozatba tartozó házzal és egy mesteri ventilátorral jelentkezett.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest