- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Fractal Design Integra M 650W, belső. nl.hardware.info
-
Szatyor95
senior tag
Szépek, de ennyiben ki is merült a tudások. Bár még mindig inkább ez, mint egy HKC.
-
-
tornas
őstag
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
Az ipon.hu-n is van egy rövid cikk erről az Integra M tápokról. Képek is vannak ott a teljes sorozatról. Hátha elég jó felbontásuk az olvashatósághoz. Én most nem tudom megnézni, mert mobilról írok.
http://ipon.hu/hir/integra_m_sorozatu_tapegysegek_a_fractal_design_tol/30566
-
Meglep, hogy bronz minősítéssel ennyire kicsik. Így túl nagy borda sem fér el, nem lehet túl halk. Valami hazugság lehet a dologban.
A Fractal oldalán található infó szerint single rail (egy 12V-os ág) tápok, ami jó pont, de azért elég mókás, hogy az 550W-os és a 750W-os modellnél nem tudjuk meg, "mekkora" az az ág.
Amúgy nem tudok másik 140mm-es táról, ami moduláris lenne, ez elég jó pont. De kétlem, hogy teszteken is meggyőző lesz. -
-
MMIX
addikt
"Egyelőre a Fractal Design weboldala az új tápok egyes ágain teljesítményéről nem ad 100%-os információt, így ennek részletezésétől most eltekintünk."
- rajta van a fényképeken a Fractal D. oldalán, szerencsére nem azonosak, legalábbis a címkés képek.
Szerintem ATNG.
-
HEC és ATNG belső... nem egy álomkategória...
A legelső Integra volt FSP
-
patomi
őstag
válasz
Avicularia #15 üzenetére
Nekem is fractal házam van és az aljára fél centis betűkkel bele van ütve, hogy "made in china"
Ettől függetlenül nekem is az eddigi legjobb házam.
Viszont tényleg érdekelne engem is milyen belsőség van ezekben a tápokban. A kiírt árak elég csábítóak.
-
A házakkal kapcsolatosan: vannak OEM/ODM-k, akik készítik, egy-egy brand megrendelésére.
-
Avicularia
veterán
Define R4 házam van és teljesen elégedett vagyok vele. Mondjuk ez is úgy svéd, mint a mionix termékek, hogy designed and engineered in Sweden assembled in PRC.
-
akrobet
tag
Nekem egy Fractal Midi házam van, és bátran állíthatom, hogy szar minőség. Az első példányon amit kaptam rozsdás volt az egyik oldalpanel és csak oldalára fektetve lehetett feltenni rá, mivel vagy-ide vagy oda hajlott, de nem pászolt a lyukakba. A másodikkal ugyanez a helyzet, csak nem volt rozsdás.
Kívülről viszont igaz, hogy megtévesztően jól néznek ki a termékeik. -
Potzee
addikt
A Fractal kitűnő házakat csinál, de a táp fronton nem kellene HEC-celni a versenytársakat...
-
fordfairlane
veterán
A skandináv gyártó...
Tényleg gyártanak is ott skandináviában?
-
Bjørgersson
félisten
Akkor nem véletlenül tűntek nekem olyan olcsónak.
-
válasz
Blum1866_2 #7 üzenetére
A HEC nem épp jó.
Felejtös... -
-
Cobra.
őstag
Szerintem ugyanaz, mint a Corsair G450M, tehát CWT. Annyira nem vészes az. (de ez csak tipp, nem biztos, hogy az van benne).
-
Ki veszi meg ezeket? Mondjuk kinézetre tetszetős az összes szinte, de egyiknek sincs minőségi bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 450-750 wattos teljesítményig kínál tápellátási megoldást az új család.
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest