- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Fractal Design Integra M 650W, belső. nl.hardware.info
-
Szatyor95
senior tag
Szépek, de ennyiben ki is merült a tudások. Bár még mindig inkább ez, mint egy HKC.
Nyugodj békében Integra!
-
tornas
őstag
válasz Jim Tonic #28 üzenetére
Az ipon.hu-n is van egy rövid cikk erről az Integra M tápokról. Képek is vannak ott a teljes sorozatról. Hátha elég jó felbontásuk az olvashatósághoz. Én most nem tudom megnézni, mert mobilról írok.
http://ipon.hu/hir/integra_m_sorozatu_tapegysegek_a_fractal_design_tol/30566
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
nagyúr
Meglep, hogy bronz minősítéssel ennyire kicsik. Így túl nagy borda sem fér el, nem lehet túl halk. Valami hazugság lehet a dologban.
A Fractal oldalán található infó szerint single rail (egy 12V-os ág) tápok, ami jó pont, de azért elég mókás, hogy az 550W-os és a 750W-os modellnél nem tudjuk meg, "mekkora" az az ág.
Amúgy nem tudok másik 140mm-es táról, ami moduláris lenne, ez elég jó pont. De kétlem, hogy teszteken is meggyőző lesz.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Graphics
Jómunkásember
-
MMIX
addikt
"Egyelőre a Fractal Design weboldala az új tápok egyes ágain teljesítményéről nem ad 100%-os információt, így ennek részletezésétől most eltekintünk."
- rajta van a fényképeken a Fractal D. oldalán, szerencsére nem azonosak, legalábbis a címkés képek.
Szerintem ATNG.
-
Graphics
Jómunkásember
HEC és ATNG belső... nem egy álomkategória...
A legelső Integra volt FSP
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
patomi
őstag
válasz Avicularia #15 üzenetére
Nekem is fractal házam van és az aljára fél centis betűkkel bele van ütve, hogy "made in china" Ettől függetlenül nekem is az eddigi legjobb házam.
Viszont tényleg érdekelne engem is milyen belsőség van ezekben a tápokban. A kiírt árak elég csábítóak.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Graphics
Jómunkásember
A házakkal kapcsolatosan: vannak OEM/ODM-k, akik készítik, egy-egy brand megrendelésére.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Avicularia
veterán
Define R4 házam van és teljesen elégedett vagyok vele. Mondjuk ez is úgy svéd, mint a mionix termékek, hogy designed and engineered in Sweden assembled in PRC.
-
-
akrobet
tag
Nekem egy Fractal Midi házam van, és bátran állíthatom, hogy szar minőség. Az első példányon amit kaptam rozsdás volt az egyik oldalpanel és csak oldalára fektetve lehetett feltenni rá, mivel vagy-ide vagy oda hajlott, de nem pászolt a lyukakba. A másodikkal ugyanez a helyzet, csak nem volt rozsdás.
Kívülről viszont igaz, hogy megtévesztően jól néznek ki a termékeik. -
Potzee
addikt
A Fractal kitűnő házakat csinál, de a táp fronton nem kellene HEC-celni a versenytársakat...
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
fordfairlane
veterán
A skandináv gyártó...
Tényleg gyártanak is ott skandináviában?
x gon' give it to ya
-
Bjørgersson
félisten
Akkor nem véletlenül tűntek nekem olyan olcsónak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Blum1866_2 #7 üzenetére
A HEC nem épp jó.
Felejtös...[ Szerkesztve ]
-
-
Cobra.
őstag
Szerintem ugyanaz, mint a Corsair G450M, tehát CWT. Annyira nem vészes az. (de ez csak tipp, nem biztos, hogy az van benne).
-
nagyúr
Ki veszi meg ezeket? Mondjuk kinézetre tetszetős az összes szinte, de egyiknek sincs minőségi bele.