Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

twine veterán Mindig az elsők között voltam aki oprendszert váltott, és kiálltam a Microsoft mellet amikor "ugattak" a felhasználók, hogy miért változott meg a start menü etc...(,98,xp,vista,7, -persze még annó 3.1-el kezdtem  ) )
 Próbáltam mindenkinek elmagyarázni, hogy nem "hülyegyerekek " ülnek a "picipuhánál", kicsit figyeljen oda ,olvasgassa a súgót,higgye el jobb lesz... Aztán jött a "8".....  Nem voltam az első "teszterek" között, nem jelentkeztem a Microsoftnál miatta, nem volt vágyam telepíteni,,,, 
 Telt múlt az idő,,,hozzá jutottam egy példányához,,,,
 egy hétvégét adtam neki egy tiszta partíción....
 Format lett a vége   Lehet, hogy én is öregszem,,csak nem veszem észre,,,lehet hogy a Microsoft b@szta el,,, 
 nem tudom,,
 De ez a hír, kicsit most jól esett a lelkemnek   Lehet, ezt a pszihológusomnak kellet volna írnom, nem ehhez a cikkhez,,,de ide sikerült    
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 )