- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
De mi van akkor, ha a két fejegység nem szinkronban mozogna, nem egy sávon kellene feltétlen állniuk, hanem egymástól függetlenül mozoghatnának értelmesen, egymás "munkáját" figyelembe véve. Tudom is én pl. merevlemezen belüli másolásnál fel van osztva a cucc 2 partícióra és én az egyikről a másikra másolok. Normál esetben össze-vissza mozog a kar mert egyedül van és fizikailag messze levő részre kell írnia a kiolvasott adatot. Ilyen helyzetben mennyivel előnyösebb, ha a második egység végzi az írást. De ez egy egyszerű példa, számos szinkron írás, olvasás folyamat megy végbe használat közben.
Valahogy így képzelem el a felépítést, persze jobban megcsinálva, nekem most hirtelen így sikerült. -
Nem rossz elgondolás. De talán már az is segítene, ha a hagyományos felépítést fejelnék meg még egy szemközti mozgó fejegységgel. Így párhuzamosan egyszerre több adatot lehetne kiolvasni, írni egyszerre. Bár ennek biztosan van valami technikai problémája, hogy nem valósították meg. Bár ha ebben az újban meglehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest