- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Komplikato #68 üzenetére
Erről még nem is hallottam
-
Chaser
legenda
válasz
adalbert1 #66 üzenetére
Én mindenütt csak azt találtam, ami a cikkben is van, friss husi ez még
Pár külföldi árlistán fenn van, 90-120$. Arra meg ne adj amit az intel specen találsz, tudnak néha érdekeseket baltázni, az E5200 pl. legalább 2 hónapig VT támogatással szerepelt. Mire rászántam magam hogy írok nekik és ebből per lesz, mert csak a VT megléte miatt vettem 500db-ot, már javították
-
Chaser
legenda
válasz
#95904256 #50 üzenetére
Core2 magos, de nevében az új DualCore eleve, szóval vessen magára az aki olyan helyre akarja szuszakolni ahol nem lesz kedve elindulni
1ébként meg akkor mi lesz? Visszaviszi a boltba, na meg ha nem egy hozzá nem értő a boltos, az intelnek ezt a 2 prociját ami egy néven fut -számozásilag- meg tudja jegyezni, és ha valaki venni akar rá tud kérdezni hogy milyen lapba tenné..kb. Idézném magam, sztem nem fognak több 2 magos cpu-t kiadni c2d architektúrával biztos, ezzel kezdték, ezzel fejezik be..ha nem, akkor átnevezik kb az egész induló 6xxx szériát, majd meglátjuk.
#52 Ant@:2.5 évig volt egy E6300-ad, de legalább mostmár tudod, hogy rev1-es volt
-
Chaser
legenda
válasz
#95904256 #46 üzenetére
Csak azt vedd figyelembe, hogy az egyidőben volt
Na meg órajelegyezés is volt, ez meg igencsak eltér órajelben is, és ha nem tévedek nagyot, ezzel be is fejeződött a 2 magos c2d-k életútja, már újabb modellek szempontjából, kavargásnak nem sok esélye van.
#47 Vitus: Ha lenne benne VT én örülnék a legjobban..remélem igazad van
#48 birozoli7800 : Mért ne lenne jó tuningban? A kérdés csak az, hogy mennyire lesz jó
-
Chaser
legenda
válasz
birozoli7800 #44 üzenetére
Sztem írdatlan rosszul...12-13k-s lapban is adott 3.5G, kinek kell ilyen? Naná hogy nekem
Esetleg ezzel a procival ha tényleg ilyen áron van, az E5xxx széria tagjait tették fölöslegessé, kivéve persze az E5200-t.
-
Chaser
legenda
válasz
Blizzard.9 #35 üzenetére
Mért kellene kötelezően VT bele? A 7xxx-ben sincs, FSB ugyanaz, a cache pedig nagyobb ott.
#36 Zoz: Kevésbé hozzáértő ne b@sztassa a gépet, olyan manualt meg nem láttam, amiben fel lett volna sorolva milyen procit eszik. Van egy hivatalos link, azt meg lehet nézni, ott meg az is ott lesz, hogy hanyas revtől támogatja/nem támogatja a cpu-t a lap.
szerk: #40 ThunderBoy: Látszik képben vagy
Ugyanolyan 2 magos mint egy c2d, csak nevében más. Ha egy kicsit figyelted volna az eseményeket, feltűnne, hogy a 4xxx-eket is c2d-nek hívják, ugyanolyan paráik vannak mint az 5xxx-nek ami DualCore néven fut, 200-as FSB, 2 mega cache, nincs VT, ráadásul azok 45nm-esek, de csak Dualcore-ok..marketinges megfontolásból...
-
Chaser
legenda
válasz
ThunderBoy #1 üzenetére
loller vagy
Az eredeti E6300-as 1860mhz körül volt, szintén 266-os FSB, 2 mega cache...az új majdnem 1GHz-et ver rá
1edül a VT-ben volt több az első kiadás, ebben nincs.
Mégse kacsa volt a hír, tetszik ez a proci
Lehet ez az utolsó c2d kiadás?
E6300-mal indult és lehet ezzel is fejezik be? Igaz méltó befejezés lenne
szerk: #10 vzsryl: Csak van ám aki nem tuningol, E5200-höz képest 300mhz +, ráadásul 266-os és nem 200-as FSB-vel. Ennyi erővel átverés a 2140 utáni összes 2xxx?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest