- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Bármelyik diszkrét mobil HD 3000 vagy 4000-rel működik. Csak azért nem írtam róla komolyabban a hírben, mert az az Optimusról szól.
Meg az NVIDIA-sok sírnának, hogy részletezni merem a konkurens megoldást, ami ugye nem fer a zöldekre nézve. Gondolom ebből látod, hogy miért szoktam úgy írni a híreket, ahogy. Nem akarok én senkit bántani, csak az olvasó nem biztos, hogy mindent tud az esetleges konkurens megoldásokról.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
ecsz
csendes tag
Valóban van Hybrid Crossfire, de elvileg a 4200 csak HD2400 és HD 34xx kártyákkal működik, tudtommal a 4xxx sorozatból még az alsó kategóriásokkal sem. És a Hybrid Crossfire nem is ugyanaz amiről a cikk szól, mert az csak annyit jelent, hogy együtt dolgozik a két videókártya.
Az, hogy igény szerint kapcsolgasson a két kártya között AMD-éknél két néven is fut: PowerXpress illetve Switchable Graphics, de mindkettő csak notebookokon van mint az nVidia megoldása.
Mert gondolom DeFranco asztali megoldásokra gondolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest