- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jürgenmüller
kezdő
Valóban, el tudnád magyarázni, hogy miért ugyanaz a módszer, és ugyanaz a patch kiadás dátuma, a legtöbb nagy szoftvergyártó részéről, és miért véletlenül együtt kezelik, ha szerinted nem ugyanaz a probléma.
Tehát ha jól értem, ha az AMD nem SGX-et használ, hanem MET/SEV-et ezért már nem is igaz amit leírtam.
A Comparison Study of Intel SGX and AMD Memory Encryption Technology
Szerintem egyáltalán nem lényeges, hogy melyik mit használ, az AMD-s cikk sokkal jobb színben tünteti fel a probléma gyökerét, mint mint az Inteles.
Amúgy pedig itt kettő dolog lehet, vagy az AMD annyira gyenge kommunikációban, hogy ilyen semmilyen magyarázatokkal áll elő, mint a Prohardver (Ismerve az AMD-t erről szó sincsen, profik.)
Vagy az Intel sokkal részletesebben magyarázta el a probléma okát, és ezért van a Prohardveren sokkal részletesebben kifejtve, hogy miért van az úgy ahogy van. (Nagyon kétlem, hogy az egyik vagy másik gyártó kevesebb infót osztott volna meg.)Persze biztosan én látom ezt rosszul, nem feltételeznék semmi rosszat, tegyük fel, hogy az van amit fentebb írtam.
És a végkimenet miért ugyanolyan, ha szerinted ez nem függ össze?
Még a leírása is eléggé hasonló, nem pedig arról van szó, hogy teljesen más dologról lenne szó.Amúgy pedig kb csak az Intel reagált erre valamit, az AMD semmi érdemlegeset, szóval azért ez azért kellene sántítania Prohardver oldalról nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R5 2400G
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest