- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jürgenmüller
kezdő
Valóban, el tudnád magyarázni, hogy miért ugyanaz a módszer, és ugyanaz a patch kiadás dátuma, a legtöbb nagy szoftvergyártó részéről, és miért véletlenül együtt kezelik, ha szerinted nem ugyanaz a probléma.
Tehát ha jól értem, ha az AMD nem SGX-et használ, hanem MET/SEV-et ezért már nem is igaz amit leírtam.
A Comparison Study of Intel SGX and AMD Memory Encryption Technology
Szerintem egyáltalán nem lényeges, hogy melyik mit használ, az AMD-s cikk sokkal jobb színben tünteti fel a probléma gyökerét, mint mint az Inteles.
Amúgy pedig itt kettő dolog lehet, vagy az AMD annyira gyenge kommunikációban, hogy ilyen semmilyen magyarázatokkal áll elő, mint a Prohardver (Ismerve az AMD-t erről szó sincsen, profik.)
Vagy az Intel sokkal részletesebben magyarázta el a probléma okát, és ezért van a Prohardveren sokkal részletesebben kifejtve, hogy miért van az úgy ahogy van. (Nagyon kétlem, hogy az egyik vagy másik gyártó kevesebb infót osztott volna meg.)Persze biztosan én látom ezt rosszul, nem feltételeznék semmi rosszat, tegyük fel, hogy az van amit fentebb írtam.
És a végkimenet miért ugyanolyan, ha szerinted ez nem függ össze?
Még a leírása is eléggé hasonló, nem pedig arról van szó, hogy teljesen más dologról lenne szó.Amúgy pedig kb csak az Intel reagált erre valamit, az AMD semmi érdemlegeset, szóval azért ez azért kellene sántítania Prohardver oldalról nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ÆPIC hagyományos side-channel támadásnak számít, hanem egy architekúrában megbújó hibát fordít a rendszer ellen.
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest