- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
Ha van egy jó középkategóriás PC-d akkor az összes konzolt nyomhatod rajta emulátoron, a gamekat pedig letöltheted ingyen a megfelelő oldalakról.
Már csak egy jó játékvezérlőt kell venned, és ennyi.(#48) Cyberpunk: Az eső mondatodban benne van a lényeg, arra céloztam.
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Ez verekedés úgy,hogy
Tikakukac
A lényegen átsiklasz!FPS-t nem mindenki játszik!Azoknak tuti a konzol,csak bekapcsolja beteszi a lemezt,nem állítgat,szinte semmit,graf opció,telepítgetés,hanem egyszerűen játszik.
Ha a gyártók piacot akarnak nyerni,meg kell fogniuk azokat is akiket nem érdekel a PC.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz GeneraL_XTX #37 üzenetére
Csak az a baj, hogy a PS3 utódjáról - tudtommal - még semmi hír nincs, még pletykaszinten sem.
Még azt sem láttam sehol hivatalosan bejelentve, hogy egyáltalán készülne... -
adalbert1
veterán
Ha van egy classic controller, és játszható vele az engem érdeklő címek nagy része (Wii-t pl. többek között azért nem vettem, mert a New Super Mario Bros. nem játszható classic controllerrel), akkor nekem az bőven elég, aki akar meg bohóckodhat az új irányítóval. 10 tartalmas játékkal bőven el lehet egy évet lenni ha az ember nem főállású gamer.
-
DeFranco
nagyúr
Nem én kezdtem úgy, hogy szerintem...
#45: az a gond, hogy a forma a tartalom rovására megy. Egy konkurrens gamerblogban volt erről szó. Nekem az a véleményem, hogy ez az aktuális generáció lesz a konzolok aranykora, innen már csak lefelé megy az út a profitmaximalizálás útján, de lehet nem lesz igazam. Én PC-t használok, adott esetben gamepaddal, nagy-nagy megelégedésre, de annak idején azt mondtam, hogy ez az utolsó fejlesztés, innen már konzol lesz, ha ez nem lesz elég. Most viszont annyi játék van már legálisan betárazva, hogy ha a még potenciális címeket hozzáveszem, a következő konzolgeneráció életciklusának végéig kitart.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Az utolsó mondat az kb. olyan erős volt, mintha borsot öntöttek volna az orromba és egy üveg erős pistát az altájékomba...
Tudom manapság már mindent jobb konzolon játszani, körökre osztott stratégiát, fps-t bármit, mert az úgy állat meg minden. Szerencsére azért nem így gondolkodnak általánosságban, mert igencsak szomorka lennék.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MZperX75
addikt
válasz Cyberpunk #38 üzenetére
temeti?
Én aztán nem temetem,csak százalékban írd ki légyszíves hányan játszanak pc-n?
és hányan játszanak nem pc-n? A kézikonzoltól a telefonig+Xboxtól a Wii-ig!A tények makacs dolgok.
Úgy látom 2 malomban őrlünk,hozzuk ezt egy fedél alá!
"És vannak olyan műfajok amiket csak PC-n lehet játszani. "
persze vannak olyanok,de azt a játékosok(minden játékosra értem) hány százaléka is játssza?Na akkor?
(én úgy írom,barátom ezt ,hogy 1986-óta van számítógépem,kvarcjátékon kívül nem volt konzolom.
C64-től az AMIGA-n keresztül !PC-n Voodoo--HD4870CFX befejeztéig!
Csak FPS!
Nem ma kezdtem.
Ma már nem érdekel,a játék. persze néha a kíváncsiság győzz!) DeFranco
Mitől igazi,hogy PC-s?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #37 üzenetére
Te miért gondolod azt, hogy egy céget bármilyen elv is vezérel, vagy értékek mentén működik?
Azt látják, érzik, hogy a Nintendo egy bazi nagy szeletet harapott ki az ő kis privát tortácskájukból a kazuárok elhappolásával, és látják, hogy ma a plebs számára is trendi nerd-nek látszani, ezért erre gyúrnak, mert ebben van a profit.
A HC játékosok meg majd kapnak egy classic kontrollert, meg évente 10 játékot, és csitu.
(nem értek vele egyet, jobban szeretném, ha ezek helyett a csoda kütyük helyett tennének egy egeret meg egy legalább numpadnyi billentyűzetet a konzolok mellé, de a valóság sajnos nem ez)[ Szerkesztve ]
-
Tidus
addikt
válasz barack1997 #16 üzenetére
Hát igen ez így van.
De nem értem az alaplap és processzor piacon miért nincs japán cég.
Az alaplapok japán alkatrészekkel vannak telepakolva, a dobozokon ott virítanak megnyugtatólagosan hogy japán kapacitorokkal készülnek , na és az USB3 NEC chipjéről nem is beszélve. -
-
GeneraL_XTX
veterán
Nagyon, de nagyon nem jó irányba haladnak a pletykák szerint a dolgok. Még a végén kiderül, hogy az MS az új gépet nem is a Core rétegnek szánja, és egy olyan arconköpést prezentálnak amit anno a Nintendo tett a Wii-nél.
Akkor biza a Sony marad az egyetlen lehetőség, bennük még bízok hogy nem szarnak az eddig őket eltartó HC réteg igényeire.
-
syl5
őstag
válasz Angel1981 #32 üzenetére
Én bő 2 év xboxozás után sem tudtam teljes mértékben megszokni a kontrollert sem, akkor nem tudom mit akarnak.
Kényelmesebb sokkal a kontroller, de lövöldözős játékot gyakorlatilag lehetetlen vele játszani.
Mondjuk ott van a másik oldal is, hogy NBA-t meg billel lehetetlen játszani. -
Youri
veterán
ez valami nagyon kínai vacaknak tűnik
RTX ON
-
MZperX75
addikt
válasz Cyberpunk #33 üzenetére
"Ezen mindig jót röhögök"
.
Pedig már fel kellene fogni! nem röhögni!
Persze kinek mi a játszás,az persze relatív
nem a pssziánszókra gondolok(az itt fórumozók,közel sem átlagos emberkék,számítástechnikával kapcsolatban,ezt mindig elfelejtitek )
Nem ez az alap!Angel1981
"hogy sokan visszatérnek PC-re..."
kik ?
(aki játszani akar,az konzolon vagy PC-n játszik,akit nem érdekel a PC és játszik az konzolon játszik,aki meg nem játszik az mind a kettőt leszarja!
Szerintem ha igazi játékot akar valaki ,az nem fog PC-n buzulni ,persze sajnos![ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Magyar fórum! tessék magyar mondatokat írni!
MÁS:
Azt ne tessék elfelejteni,hogy a játék gépek terjedését csak úgy lehet fokozni,hogy a profit érdekében,hogy elérhetővé tesszük szinte minden korosztálynak,és átlagembernek.
Ehhez, arra van szükség ,hogy ilyen és ilyen jellegű változáson menyjen át konzolipar!
Sokan még mindig le vannak maradva a PC szintű játékokkal,PC-n!
(Ugye Löncsi!)
A profit ,minél többet eladni db számra,ezt meg csak így lehet,játékosok nagy százaléka már nem PC-n játszik hanem konzolon!Remélem majd olcsón veszek Xbox360at,vagy PS3-at
Jövőre![ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Mint mikor először lát a gyerek zsiráfot és így nézi, hogy akkor ezt most, hogy sikerült összerakni. Na kb. ilyen fejet vágtam mikor ezt megláttam.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
banhammer
veterán
Azért arra kiváncsi lennék, hogyan lehet Kinect vezérlővel FPS-t játszani.
Fedezék gyanánt beugrik a játékos a heverő mögé?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
oneiros
tag
Valahol már azt írják, hogy hd6670 alapú GPU lesz benne.
Mostanában csak úgy záporoznak a hírek, lehet hogy mégis lesz valami 2013-ban.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oneiros/index.html
-
datatomm
tag
ÁÁÁ - Nagyon jó ez! De mire?
Ilyen erővel lehetne az egész egy tablet. De csináljanak inkább egeret.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
syl5
őstag
válasz barack1997 #16 üzenetére
Jah, tényleg megdöbbentő, amit tudnak csinálni.
Asszem 2 hét alatt húztak újra egy komplett hidat.
De ugyanígy Amcsiba is. Ott is állandóan tornádó, meg szélvész, meg Godzilla ( ), meg minden anyám kínja, aztán pillanatok alatt újraépítenek mindent.
El sem merem képzelni mi lenne itthon ilyen esetben... -
CocooN-z
őstag
-
HosCincer
csendes tag
Technológiailag szép és jó a Kinect de hogy az átlag emeber a Gears of War 4-et nem akarja ezzel a cuccal végig bohóckidni az biztos...
Let's fall in love with music | PSN: HosCincer
-
Cyberpunk
félisten
Hát ennyiért kicsit sok lesz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
havasa
aktív tag
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Tidus
addikt
Ismét a Nintendó a főellenség, azt kell valahogy legyűrni. Mivel mindig valami új koncepcióval állnak fel.
Jön az XBox?(720), PS4, aztán Nintendó valami újjal. -
bbrain
tag
Elég fotobolt a kontroller.
Everything you read on the internet is true - Albert Einstein
-
Apika
addikt
Ha az új Xboxban a kontroller egyébként is a háttérbe szorul, akkor minek kellett HD felbontású érintőkijelzővel felszerelni?
-
Tibi86
aktív tag
Ha igaz, hogy a Kinect-es játék lesz előtérben, akkor a Microsoft tényleg nagyon elmegy a casual gamerek felé.
Biztos megirigyelték a Wii eladásait. Azért bízom benne, hogy egy qrva nagy kamu az egész.[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
katsi
tag
Van XBOX360-am, PS2-m, Wii-m, mindharmat nagyon kedvelem (foleg a PS2 jatekkinalata monumentalis szamomra: elkepeszto mennyisegu minosegi cim olcson, a konzol is 15k korul megveheto), DE ez a kontroller ocsmany.
A kinectet csak kontrolleres iranyitassal egyutt tudnam elkepzelni, a hadonaszas onmagaban nem nyerte el a tetszesem a PlayIT-en (ha ment egyaltalan). A Wii ezt sokkal jobban megoldotta, ott az uj Zelda iranyitasa valami eszmeletlen kiraly.
Szerintem a Wii U-val megint a Nintendo fog iskolaztatni. -
Angel1981
veterán
"Ezt azzal magyarázzák, hogy az új Xboxban a kontroller egyébként is a háttérbe szorul, mint másodlagos vezérlő, ugyanis a főszerep a továbbfejlesztett Kinect mozgásérzékelő perifériáé lesz"
Ez most komoly?
-
Spancho
senior tag
Ekkora baromságokat...
Csak azt érik el ezekkel hogy jó drága legyen.
Hd kijelző egy joystick-ba
Kéne még bele mini pop-corn készítő is ami játék közben a szádba pattogtat.
telenfon + előlapi kamera a videó telefonálásokhoz.
+ beépitett mini kinect is ami az újaidat nézi.
Baromság az egész legyen olyan mint eddig a vas meg erősebb és nem lesz gond veleA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Löncsi
őstag
Ilyenkor örülök, hogy szerencsére nem tervezek next gen konzolt venni, köszönöm Microsoft.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest