Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Milyen SSD-t vegyek?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - iPad topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Apple asztali gépek
 - Milyen RAM-ot vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bigor
csendes tag
Centrino Core 2 Duo CPU ezt találtam az adatlapon. Az áráról sehol semmi....
 - 

X@b3e
addikt
Az Asus monitoroknál is van a Splendid technológia, dinamikus fény és színkezeléssel, gondolom előre letárolnak egy profilt a kép és hangbeállításokra (hangnál sem mindegy ám hogy pl filmet nézel, vagy zenét hallgatsz) és ezt hívhatod elő. Mindezt megcsinálhatod magad is, csak akkor egyesével kell több dolgot beállítgatni, így meg nem. Nem hülyeség ez, mondjuk azért pluszban nem fizetnék érte
 - 

Bibby
addikt
Na az ilyen szövegektől tudok a falra mászni... mi az hogy részletesebb lesz a kijelző képe? Nagyobb felbontásra vált vagy mi? (a natívnál?
 )
A hangja gondolom milyen dolby lehet, moziszerű mi... És ezt ráadásul egy külön gombbal éri el. Minek? Miért nem ilyen jó alapból?
Tudom hogy a marketingre általában figyelni sem kell, de hogy rápasszíroznak egy gombot, és a pistike még el is hiszik hogy szebb lesz a kép ha megnyomja...atyám.

- 

eM'82
addikt
engem az ára érdekelne... (globalgame szerint: 680 € körül már van európában de én találtam meg egyelőre listákban...)
Kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen Core 2 Duo processzorral érkezik...
"Movie mode: The quality on screen will be more detailed, the richness in sound and the bass as well as Dolby® sound will be activated, providing the finest sensory of the theaters. "
 - 

Pompi
nagyúr
Tök jól rákattantatok erre a touchpad elhelyezés dologra, holott már kb két évvel ezelőtti külön num pados MSI notinál is így volt az elhelyezés (és azóta is) (pl1, pl2 stb.). Azaz a tapipad a numerikus rész nélküli billentyűzet alatt van középen. Ha ténylegesen középen lenne, akkor gépelésnél pont beletenyerelnénk...
 - 

Siera
senior tag
tapipad elég gagyi,nem vagyok balkezes

- 

válasz

(Darkwood)

üzenetére
						De akkor miért nem a jobb oldalra tették, mint ahogy desktop-nál van az egér? Vagy ez balkezes notebook?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

Bibby
addikt
És mégis mi az a mozi-üzemmód?

(Sejtem a választ, hogy vakítás, csak érdekelne a hivatalos megfogalmazás) - 

Frenky87
aktív tag
Ha valaki jobb kézzel tapicskolja a padot, akkor szerintem nagyon is jó helyen van.
Balkezeseknek már annyira nem előnyös. - 

X@b3e
addikt
Teljesen korrekt ez a kis noti, még játszogatni is lehetne vele
 - 

rudi
nagyúr
El sem hiszem, az MSI végre módosított egy kicsit azon a szerencsétlen numpados kiosztáson! Itt úgy látom, mintha rendes méretű kurzorgombok lennének. Megyek, megcsípetem magam valakivel, hátha csak álmodom

- 

Szegény designernek egyensúly-zavara lehetett, mert elég fura helyen van a touchpad.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Vicces képek
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
 - Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

16:9-es képarányú a kijelzője. Akkor mit is csinál a gomb?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha nem számoljuk a num-padot mellette.