Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
LoL... Nem fogom ismételni a többi kommentátort... Lassú!
-
macilaci78
nagyúr
Had kötözködjek már! Ennek nem azért ilyen nagyok a fizikai mértei, mert így könnyebben ellenáll a fizikai behatásoknak. Kérlek alássan, ez azért ilyen böszme nagy, mert halomban vannak benne a lapkák. Az a fejlődés, hogy egymásra pakolgatták őket? Hajrá, egy 3,5"-os vinyó méretbe beleférne a 4 terrás pendrive, akkor az lesz az a fene nagy fejlődés?
-
DeltaPower
addikt
netbooktulajdonosok, a nagyméretű adatbázisokat használó üzleti felhasználók, valamint a nagy felbontású grafikai fájlokat hordozó tervezők számára egyaránt ideális.
nem jó ez senkinek. max backupra. -
Ari18
őstag
Normálisak ezek??? 256GB-hoz ilyen pics@ írási sebesség
Több mint 7óráig tartana tele írni és mindezt 225k-ért. Mennyibe is kerül egy 1TB-os winchester? 20k
köszönjük Kingston -
fgordon
senior tag
Egyből veszek 3-4 pendrive-ot, így gyorsan el tudok költeni felesleges 1 millió forintot, de semmiképpen sem veszek külső, jóval gyorsabb, olcsóbb HDD-t... az túl egyszerű és túl jó döntés.
-
Dr. Akula
félisten
Nem jó, de legalább drága.
-
Tidus
addikt
Komolytalana dolog, ha 200Gb adatot akarok rá menteni, akkor egy hétig másol a gép, az ára pedig nonszensz!
-
twollah
nagyúr
Egy eSATA csatlakozo azert nem artott volna ra.
-
P00By
nagyúr
Kicsike(minden szempontból)
-
Cclone
csendes tag
Nem látom sok értelmét, pláne nem ennyiért.
-
kingabo
őstag
Netbook mellé egy 225ezres pendrive?
Ez még viccnek is rossz, ennyiből már subnotit vehet nem netbookot...
-
dudika10
veterán
Nem értem, hogy miért viselkedik mindenki úgy, mintha ez valami nagyon extrém dolog volna. Ez a csúcs, nincs vetélytársuk, annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek.
Amikor még 128mb-os pendrive volt a megszokott akkor pont ennyibe kerülhetett a 2GB-s, aztán most már fillérekért dobálják.
(mielőtt valaki belekötne, nem tudom, hogy valóban ennyi volt-e vagy sem, csak a példa kedvéért írtam) -
erdoke
titán
A 20 MB/s-os sebességet kényelmesen elbírja au USB 2.0 is, ehhez a pendrive-hoz aztán nem kell gyorsabb.
Igazából nem értem, miért nem elég valakinek 128 GB, de már ahelyett is egy 120 GB-os 1,8" HDD-t vennék külső keretben. Alig bír kevesebbet, ami az ütés-vágást illeti, de legalább bír írni 25 MB/s-mal, és még nincs is horror ára. Ahol elfér egy ekkora pendrive, ott elfér a vékonyabb fajta 1,8" vinyó is, és ugyanúgy 1 db USB portot foglal. -
Taky
senior tag
Az tény, hogy nagyon drága és borzasztó lassú is, viszont ez a termék is segíti a fejlődést.... Nem szabad leszólni, ha nem tetszik, nem kell megvenni és ennyi...
Gratula Kingston!
-
Voyage
aktív tag
Tegnap már itcafén kint volt...
Amúgy ennyiért 8db 1TB-s samsung F1 vinyót veszek rackben... -
Dr. Romano
veterán
Király. Ennyi pénzért meg sem tudom számolni, hány 1TB-os HDD veszek
-
BloodRay
veterán
Vicces egy cucc az már hétszentség.
-
borisz_B
tag
Ennyi pénzért bármilyen más megoldás is szóba jöhet, még egy noti is szvsz, vagy egy külső satás vinyó is többet ér!
Nonszensz ennyit kiadni érte manapság! -
Devid_81
félisten
"225 ezer forint"
Még nem döntöttem el, hogy sírjak vagy nevessek... -
14adam
addikt
kiaz az idióta aki ilyet vesz
Inkább veszek egy külső vinyót,ami sokkal gyorsabb és sokkal olcsóbb
-
juliabrilke
veterán
Az ára is rekordnak számít?
-
S. Szabi
őstag
Ideális "netbooktulajdonosok". Ja. Akinek netbookja van, az vesz mellé 225 ezerért egy PenDrive-ot
Amúgy grat a Kingston-nak
-
Möhe
addikt
köbö annyi mint az 1000-1200W -os tápoknak. Megtudják csinálni és működik gond nélkül.
Amúgy szép,kéne hozzá monitor meg integrált vga,cpu és mehet rá a vinfos.
-
tsii_H
tag
jaj csak 7 ora es 7 perc es mar tele is van....csak ugy repul az ido amikor az ember arra var hogy aterjen az adat..olyan izgi tud lenni....nem?
rohej ez a cucc....ez is inkabb presztizstermek mint hogy sok haszna lenne.. es mint te is mondtad, igy eSATA nelkul vegkepp ertelmetlen -
Daveedka
tag
sok értelme nincs
-
^Clown
addikt
Ennek mi értelme van?! Raktak volna rá legalább egy eSATA-t. Mire megtölti az ember, meg is őszül... Az ára meg no comment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat bemutatta a világ első 256 GB-os pendrive-ját.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest