Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
LOL, ugy latszik valaki talalt par lada regi termeket a raktar valamelyik eldugott sarkaban:
"Update: AMD has informed us that the RX 560 XT is based on the 14 nm "Polaris 10" silicon, and not "Polaris 20" or "Polaris 30." Polaris 10 is the first implementation of the "Polaris" architecture."
-
hegegabi80
addikt
Ha jó ára lenne, még érdekelne is. Szerintem tuti jön ebből ide is, mint a többi átnevezett átmókolt vga-ból is. Ki kell szórni valahogy a félig sikerült termékeket is.
-
Z10N
veterán
-
Z10N
veterán
Ez egy 570D. Retardalt marketingesek
Ui: Az a fel ut eleg erdekes lesz, mivel mar $129-ert van 570-4G es $139-ert 570-8G kuponnal egyutt.
-
arpii
tag
Ezekkel most már végleg elszaladt a ló. Anélkül, hogy tudnám, hogy mennyiért megy majd és mit tud, ennek kár volt megszületnie
Szerk.: vagy talán mégsem? Végülis, ha eladható, akkor miért is ne
Az Nvidia is elad mindent, csak Nekik máshogy fog az árazó-gép.
-
leviske
veterán
Nem rossz, de ha a HBM ára lement, akkor nem lett volna logikusabb ebbe a pozícióba a Vega12-t kiadni? Vagy itt hangsúlyosabb volt az, hogy a partnereknek olcsó legyen a tervezés, amit egy RX570 downgrade sikeresebben kiszolgált?
(#18) KAMELOT: Európa és az USA nem annyira árérzékeny. Nem lett volna sok értelme mindenhol leárazni a 570-t. Pláne, hogy az később még gondolom jó lesz a P30 kiszórására is.
-
KAMELOT
titán
Marha nagy újítás. Megvágott GPU-t dobnak ki piacra, féleg régit. Ennyi erővel csükkenthetnék a 570 árát és ugyan ott lennének. Egyszerűbb megoldás lenne. Csak mivel nem tudnak semmivel lépni, így valamit kell mutatni.
-
Sirus86
aktív tag
A kinaikak picit mashogy gondolkoznak,mint Europaban. A legtobb boltban nincen garancia, max ott kiprobalod es kesz. Erre viszont van lehetoseged, es akkor jatszahatsz is par orat,ha van idod. Altalaban komplett gepeket rakhnak neked ossze, vagy hasznalhatod a demo gepet,hogy tesztelj. Persze a legtobb embernek erre nincsen ideje, igy majd jol megveszi... Aki nem tech guru, azt siman atverik. Voltam Hong-Kongban, es meg tudom erositeni a mentalitast. (jaja, nem Kina, de kinai fennhatosag). Szoval az atnvezes "kisse" fals, de a vevot meg majd jol at lehet majd verni. Raktarpucolas rulez.
-
Duck663
őstag
válasz
GodGamer5 #12 üzenetére
Szerintem ezeknek a gyártását már leállították, csak sok van a raktárakban. A Navit sem gondolnám, hogy októberig húznák, csak azért mondták, hogy aki VGA-t akar az ne várjon, gyorsabban kopjon. De 99%, hogy ahogy a raktárak kikopnak jön a Navi. Vega meg már hova? A Vega 11-et ami jött volna a RX 580 helyére, de elkaszálták. Másról meg nem volt hír. Az, hogy a Navi meg mit fog tudni az erősen kérdéses, szerintem csúcs VGA (2080Ti ellen) nem lesz, inkább olcsóbb felsőközép- középkategória és alsóház. De ne legyen igazam. Mindenesetre én megvárom, Radeon VII-tel szemeztem, de egyszerűen nem éri meg.
-
A régi szép idők, mikor még volt Pro és XT, az nVidia meg ezt a megnevezést használta a butított kártyáinál
-
nyakdam
aktív tag
válasz
Pécsi gyerek #11 üzenetére
Így van, ennek a kártyának nálunk semmi értelme már. Sokkal korábban jönnie kellett volna. Nekem is azért lett 1050Ti-m mert nem volt akkor más alternatíva azon a teljesítmény szinten, az 460/560 túl gyenge volt, az 570-580 meg piszkosul túlárazott(már ha épp lehetett kapni).
-
GodGamer5
addikt
Ebben a kínai bizniszben biztos több pénz van, de inkább a Navit hozná, vagy az olcsóbb Vegákat.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Cyberboy42 #10 üzenetére
Nem sokkal drágábbak az 570- ek.Az már nem tétel,és sokkal erősebb.
-
Cyberboy42
senior tag
ejha. remélem ide is eljut ez a kártya, mert az 560 és 570 közötti rés tényleg nagy.
Pont most kéne havernak aki néhanapján bekapcsolna cs:go meg ehhez hasonló kaliberű játékokat, de az 570 már nem fér bele a keretbe, viszont az 560-at meg már nem szivesen ajánlom -
Bandit79
aktív tag
...dehogy van létjogosultsága. Aki ilyen teljesítményű vga-t akar annak már 15 féle lehetősége van választani régebbi generációkból ,vagy akár újakból is. Ennek inkább olyan szaga van ,na milyen alkatrészek is maradtak a raktárba ,vagy melyik selejteket lehet átvariálni gyengébb vga-hoz.
..hagyja már ezt az 5xx szériát az AMD már tényleg koncentráljanak a most-ra, Most már tényleg agyon van nyúzva ez a Polaris.
Kicsit olyan ,mintha a gyártók már teljesen hülyének néznék a vásárlókat, "á jó ez még a sok baromnak. Minek erőltetni ,ha megveszik ezt is." -
Hogyne lenne jelentősége, ha már megjelenik a cikk.Egyébként a 470D is beszivárgott hozzánk.
Igen érdekel a téma , mint minden VGA hír és topik ,azért járok az oldalra.A 470D is Kínát célzó kártya volt, de az azonos GPU-n nyugodott mint a 470. Itt ez nem az 560 GPU ra alapul hanem az 570 re ezért logikus lett volna az 570D itt is ehelyett jött valami furcsa marketing vagy nem tudom milyen osztályról az 560 XT mert se nem 560 ra alapuló , meg eddig XT se volt Kínának.Érthetetlen kinek a fejéből és miért jött az ötlet az elnevezésre.
Ettől még lehet jó kártya, ha jó áron lesz, még azt is megkockáztatom, hogy nálunk is lehetne létjogosultsága. -
Tidus
addikt
Szerintem tök felesleges agyalni ezen a Kínát célzó betű jelzéseken, És ki mit gyárt a Kínai oem piacra.
A valódi okokat és a mit miértre a választ úgy sem fogod megtudni.
Amúgy tehát teljesen mindegy, sőt nincs is jelentősége.
De ha nagyon érdekel a téma, akkor hajrá.
Nem kötekedni akartam. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A D azért nem szerencsés, mert a gyártók a D-t elkezdték használni az egyedi VGA-kon is a Kínának szánt termékeknél. Szóval az AMD-nél lehet, hogy nincs 570D, de a TUL-nak például van a Kínát célzó OEM-ek részére. Mondjuk ettől még lehetne 570 E, vagy LE. Nem tudom miért pont 560 XT.
Ja másik GPU van rajta.
Itt valószínűleg az történik, hogy most az 560 XT-ről megjelenik egy csomó pozitív vélemény, stb., és arra számít az AMD, hogy akinek még ez a kártya is drága az megveszi az 560-at, hiszen az a kis tesó nem? Biztos nincs akkora különbség... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem TDP, hanem TBP.
Az átnevezés, amikor a speckót érintetlenül hagyod. Itt azért változott.
Azért Kínában más az árszabás. Az egy teljesen másik világ, nagyon különböző piaccal. Az, hogy nyugaton olcsónak számít a Radeon RX 570, még nem jelenti azt, hogy Kínában annak számít. Főleg nem az internetkávézóknak, ahol azért ezeket a tényezőket figyelembe veszik. Plusz ez a hardver támogatva van az AMD eCafe driverében, ahogy az összes Kína-only Radeon, és ez nem mindegy a fogyasztás miatt, hiszen automatikusan aktív a Chill, és le lehet zárni a kikapcsolását is. A normal Radeonoknál ez nem így van, így a felhasználónak elég megnyomnia az F11-et és máris kikapcsolta. Az eCafe drivernél hiába nyomkodja, nem csinál semmit.
-
Atyavilág, no offense,de nem normálisak az átnevezgetésekkel. Ez most a 470D nem?150 wattos TDP? ennek? ennyire sok szar maradt ezek szerint az AMD nél is, hogy mindentől meg akarnak szabadulni. Érthetetlen hogy lehetnek ennyire bénák, Ráadásul ott az 570 és 580 szenzációs áron.
-
haxiboy
veterán
Hát, ahol olyan játékok mennek mint a LOL/Dota/Starcraft/Hearthstone, talán még sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Radeon RX 560 XT ugyanakkor a korábbi, keleti piacra szánt modellekkel ellentétben nem is tűnik rossz megoldásnak.
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest