Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
Első atombomba fejlesztése? Theodore Hall szerepe megvan?
Hall-t az a meggyőzés vezérelte, hogy ilyen nagy horderejű fegyverrel ne csak egy ország rendelkezzen, ezért a kutatási eredményeket átadta az oroszoknak akik milliókat, de inkább kutatási éveket spóroltak meg.Fizethetsz te bármennyit a kutatóidnak, mindig lesz aki többet ajánlj fel, vagy az egyik emberedet érzékenyen érint pár fénykép egy részeg hétvégéről, és a csillió dolláros kutatási anyagot már ott is landolt a konkurenciánál töredék áron. Az is lehet, hogy a takarítónő lesz szemfüles, a biztonsági őr barátnője lesz morcos stb, te pedig pisloghatsz, hogy de jó, hogy nincs szabadalmi védettség. Az biztos, hogy a következő kutatást már a konkurenciával fogod megfinanszíroztatni, te pedig majd ellopod. Aztán valahogy senki se fog kutatásra költeni, mindenki csak lop.
Értem én, hogy hajrá kommunizmus meg anarchia, de éltem az átkosba. Be kell látni, hogy a szocializmus nem kedvez a kutatásnak/fejlesztésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest