Új hozzászólás Aktív témák
-
PiTM0N
tag
(20#) Az új Doom nem volt jó? Azt ne mond, hogy az is a multi miatt népszerű. félreértettem bocsi
-
válasz
Runner_fxr #20 üzenetére
Egyetértek.Ritka mint a fehér holló.
-
vhw
addikt
válasz
Runner_fxr #20 üzenetére
Ne mondd már, most is kijött az Outlast 2 - Biohazard
-
-
wolfman
veterán
Pl. az AC játékokban rohadtul nem népszerű a mp, sőt inkább erőltetett izzadságszagú és csak negatívumokat hallottam róla. új Doom játékban is full felesleges. De van még pár játék, ahol indokolatlan volt a multi vagy co-op, de csak beletették mert csak. Meg a Division is mekkora single játék lehetne, ha nem vegytették volna ezzel a félig online hülyeséggel, mert így szétforgácsolódott az egész.
-
depmod
aktív tag
A fegyvereken kívül nekem olyan HL2 utánérzésem támadt, főleg, ami a grafikai részt illeti.
Prealpha, mi? -
Robert07
aktív tag
Ha tenyleg ez lenne a gond, akkor maskepp is megoldhatnak a masolasvedelmet, szerintem most csak siman nepszeru a multiplayer, es siman nem akarnak nelkule kiadni egy jatekot.
Az mar megkerdojelezheto, hogy ez maganak a jateknam jot tesz-e, vagy jobb lenne nelkule, esetleg offline moddal, de ebbe most nem merulnek el, mert mindenki mast szeret.
-
válasz
Runner_fxr #13 üzenetére
Szerintem mind2 tábor megkapja a maga játékát. Van rengeteg SP játék, ami meg abszolút nem támogat multi módot. Nincs ezzel gond, ha készülnek csak multira kihegyezett játékok .
-
Engem a multi soha nem érdekelt, amúgy elfogadom, hogy van akit az köt le. De az nonszensz, hogy szinte csak erre fókuszálnak fps fronton. A multi olyanoknak való, aki kb 0-24-ben gép előtt ül, átlag játékos azt nem tudja élvezni, mert azonnal agyonlövik. Single-ben meg beállítod a megfelelő nehézségi fokozatot, és elvagy a magad szintjén. Illetve engem valahogy jobban érdekelt egy jó történet, vagy horror elem, mint az, hogy multiban lövöldözzek mint egy robot.
-
vhw
addikt
Egy cső shooterhez képest elég részletes.
A kidolgozottság inkább olyan értelemben volt problémás, hogy bizonyos funkciók nem működtek hibátlanul, egyesek valamiért teljesen "kimaradtak", mások pedig csak nyomokban, megnyírbálva maradtak bent.
Egy Fallout 3 nem is tudom mivel nyújtott többet.
Mert a sztori tálalásában, látványban, atmoszférában biztos hogy nem. -
wjbhbdux
veterán
a most elérhető játékmód nagyon a Division féle DZ-re hasonlít. bemész a pályára, ha nem halsz meg kihozod a cuccokat aztán elraktározod.
sajnos a Survariumhoz hasonlóan ez is úgy fest hogy csinálnak hangulatos pályákat aztán egy ilyen deathmatch jellegű érdektelen shootert tesznek bele.
-
PeL
addikt
Direkt nem írtam ide, mert bár a stalker is jó játék single-ben de a világa közel sem mondható annyira részletesnek, kidolgozottnak és tartalomban is messze elmarad az általam említett játékoktól
Stalkerben is lenne potenciál, bele sem merek gondolni mit művelne vele a Bethesda ha megkapná a jogokat egy ilyen open world stalker játék elkészítéséhez.
-
PeL
addikt
válasz
Runner_fxr #6 üzenetére
Sajnos már trendi lett, hogy mindent a multi köré építenek. Pedig single playerben is le lehet kötni az embert jó játékkal (Bethesda játékok pl. Skyrim, Fallout 3-4 stb.)
-
Kár, hogy nem csinálnak mostanában normális single player fps-t, utoljára értékelhető alkotás a 2 legutóbbi Wolfenstein volt. Meghallom a multiplayer szót már rosszul vagyok.
-
dogab93
tag
Jól néz ki remélhetőleg elkészül valaha és optimalizált lesz ami orosz játékokra sajnos nem jellemző.
-
ribizly
veterán
Ahogy mondjuk a Division-ben például. Az szerintem egy elég jó példa erre. Csak abban a coop-on volt a hangsúly, itt meg tudtommal nem.
Egyébként engem is inkább single élmény érdekelne, de ha az nem lesz, akkor ebből még bukta is lehet, mert a játékosok komoly része vágyik egy ilyen game-re, de nem feltétlenül multi-ra... -
Gyula84
veterán
jól néz ki
-
vhw
addikt
Nem tudom hogy tudják összehozni az online multit és hogy a sztori is értékelhető legyen...
Aki "single-ként" szeretné játszani az már helyből felejtse is el? -
Stalker beütése van a képeknek, tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest