- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
Az igazat megvallva számomra az UC volt a mélypont .Azzal alig játszottam de ellenben a PS még mindig fenn van a gépen....remélem ez zsír lesz
-
Tituka
senior tag
-
nap
addikt
Aszittem, hogy jon a carbon2, de nem, ez a nfs grid. Vagyis a prostreet2.
Ebbe is lesznek rendorok?. -
zed1983
őstag
Ha ilyen lesz mint a képeken, akkor tényleg nem lesz csúnya
-
Nunder
őstag
Az Undercoverrel is gondok voltak a futtatás miatt pedig az nem nézett ki így. Ez nagy grafikai fejlődés, de azért megkérdőjelezném azt, hogy ebből mennyi fog megvalósulni a játékban. Kép az kép, de nem állóképpel játszik az ember.
-
printf
csendes tag
Hát mostmár tényleg jo lenne ha valamit le is raknának az asztalra mert az elmult idoszakban azt hiszem, hogy a szánalmas jelző boven rájuk illik. Annak ellenére, hogy hangsulyozom szeretem a gamet.
Azért illetem ilyen kemény kritikával mert hát lássuk be van egy rakás bug a motorjukba amik hogy hogyse valahogy hiába jon ki uj verzio nem akarodzanak kijavítodni. Milyen éééérdkees??? Nem ezt szokás copy-paste programozásnak hivni????:X
Vagy lehet h az MS is beszált az nfs fejlesztésbe -
ZeUS2140
aktív tag
és nyitrózni fogunk a kanyarokban, mint ahogy az NFS-eknél már megszokhattuk?
Ennyi munkát belefektetnek, meg tényleg szép egy valami, de miért nem lehet menüben átkapcsolni, hogy falon fordulós arcade, vagy féktávon vicsorgok sim legyen a fizika?
Nem értem. Két autós réteget fognának meg egyszeri ráfordítással. -
Nekem nem jön be.Grafikailag sem üt nagyot és az irányítás az se kedveltem az NFS-ben.
Talán kipróbálom,de már uncsi -
A kosz is texturaként kerül(t) fel.
Azt kifogásoltam, hogy iszonyat gyenge felbontású. Látszik, hogy míg a viszonylag függőleges részénél még valóban kosznak néz ki, a tetején ugyanaz elkenődik. Valszeg nem tököltek a mappolással, csak rádobták.
Inkább azt hiszem, hogy nem volt idejük, mert ha a többi része ilyen szép, akkor ez csak hiba lehet. Ráadául egy fényfolt is van a talpa alatt, tehát itt kellene lennie árnyéknak is. Ez megintcsak időhiányra utal. -
bpx
őstag
előző nfs-eknél is kaptunk már pár photoshop-pal felturbózott képet, szóval egyelőre nem mondok semmit
-
O_L_I
őstag
Én nem szeretem azt, hogy minden pályán két (max 3) kör alatt kell végigrongyolni a mezőnyön. A TOCA 3-ban egyrészt volt kvalifikáció másrészt be lehetett állítani, hogy hány körös legyen a verseny. A grid-ben csak az irányítás volt szimulátor szerű a játékmenet abszolút arcade és ez az alapvető bajom vele (de attól még jó)
-
O_L_I
őstag
Ha a karrier módot nem gridesre csinálják, ha ki lehet kapcsolni a mósön blőrt és jó lesz az irányítása akkor
-
Csabee.
nagyúr
Grid feeling, én már várom nagyon! Szeretem az NFS-t mindet végigjátszottam
legjöbbak
-
A 12-es képen érdekes a textura a visszapillantón.
Ráadásul, mintha csak odab@szták volna. Az hagyján, hogy a talpa túl szögletes, de nincs árnyék körülötte, se ambient occusion, se semmi.
Remélhetőleg csak azért ilyen, mert gyorsan kellettek a képek, és a marketingesek sürgették a grafikusokat. -
_Toka_
senior tag
Nos, a megjelenő 4-ből csak talál magának mindenki 1-2 jót...
Ez pl. legalább is nem lesz csúnya...
-
Misi 007
őstag
Hát egy autó listának jobban tudnék most örülni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Közzé tett néhány új képet az Electronic Arts a készülő alkotásról.
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest