Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Ami a routert illeti, szerintem inkább célgép célszoftverrel, de ezen kár vitatkozni.
Ami a nyilatkozatot illeti: ha ez is volt a mondandója, amit megelőlegeztél neki, rendkívül szerencsétlen módon sikerült megfofalmazni:
Ezek a rendszerek korábban nem értek el átütő sikert, a cégvezető szerint azért, mert a Microsoft Windowsát próbálták majmolni.
Ez így igaz-hamis-nincs összefüggés.
Az újabbak viszont jobban hasonlítanak majd az Apple iPhone szoftverének felhasználói felületére, ezért népszerűbbek lehetnek – mondta.
Ez meg talán-reméljük-nincs összefüggés.Véleményem szerint a jelenlegi felhasználói felület is tökéletesen alkalmas nagy tömegek kiszolgálására, ha a fentebb írt problémákon sikerül felülkerekedni. Ha viszont az utóbbi hiányzik, akkor egy csilli-villi felület sem elég.
-
Major Major
senior tag
1. Ez tiszta sor. De a (remélhetőleg) széles körű ARM felhasználás még csak a jövő zenéje. Tagadhatatlan, hogy a linux terjedését egy-két kritikus hardvercsoport nem egyenértékű támogatottsága, néhány divatos program hiánya, és az erre épülő fud nagy mértékben akadályozza.
2. Nem tudom.. Nekem volt PDA-m, és nagyon nem szerettem, Minden nehézkes volt rajta, a kezelőfelület "bezártságát" meg sosem tudtam megszokni. Szerintem jelen hardverkonfiguráció (keyboard+egér+2D kijelző) esetén ez a hagyományos ablakos kezelőfelület elég jól használható és rugalmas.
azbest: szerintem ez engem igazol, mert nem az innovatív interfész, hanem egyéb tényezők befolyásolják inkább a vásárlást
-
Major Major
senior tag
Az, hogy úgy baromság, ahogy van. A hardver és szoftverkompatibilitás hiánya miatt nem terjed a linux, és nem azért, mert hagyományos ablakkezelő van a disztribúciókban. (Ami ráadásul nem is windows találmány) Ott volt az Eee origi xandros kezelőfelülete, mindenki dícsérte hogy milyen jó meg újszerű, mégsem használja senki.
Ez meg hogy az iphone-t hozza fel. Most tényleg mondja el nekem valaki, hogy a multitouch-on kívül mi olyan nagy szám benne? (Illetve nekem a multitouch sem egy nagy szám)szerk: arról nem is beszélve, hogy messziről bűzlik, hogy az "i'm a mac, you're a pc, sucker" vonalat igyekszik meglovagolni a tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti vita és megbeszélés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Linux kezdőknek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest