Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Ami a routert illeti, szerintem inkább célgép célszoftverrel, de ezen kár vitatkozni.
Ami a nyilatkozatot illeti: ha ez is volt a mondandója, amit megelőlegeztél neki, rendkívül szerencsétlen módon sikerült megfofalmazni:
Ezek a rendszerek korábban nem értek el átütő sikert, a cégvezető szerint azért, mert a Microsoft Windowsát próbálták majmolni.
Ez így igaz-hamis-nincs összefüggés.
Az újabbak viszont jobban hasonlítanak majd az Apple iPhone szoftverének felhasználói felületére, ezért népszerűbbek lehetnek – mondta.
Ez meg talán-reméljük-nincs összefüggés.Véleményem szerint a jelenlegi felhasználói felület is tökéletesen alkalmas nagy tömegek kiszolgálására, ha a fentebb írt problémákon sikerül felülkerekedni. Ha viszont az utóbbi hiányzik, akkor egy csilli-villi felület sem elég.
-
Major Major
senior tag
1. Ez tiszta sor. De a (remélhetőleg) széles körű ARM felhasználás még csak a jövő zenéje. Tagadhatatlan, hogy a linux terjedését egy-két kritikus hardvercsoport nem egyenértékű támogatottsága, néhány divatos program hiánya, és az erre épülő fud nagy mértékben akadályozza.
2. Nem tudom.. Nekem volt PDA-m, és nagyon nem szerettem, Minden nehézkes volt rajta, a kezelőfelület "bezártságát" meg sosem tudtam megszokni. Szerintem jelen hardverkonfiguráció (keyboard+egér+2D kijelző) esetén ez a hagyományos ablakos kezelőfelület elég jól használható és rugalmas.
azbest: szerintem ez engem igazol, mert nem az innovatív interfész, hanem egyéb tényezők befolyásolják inkább a vásárlást
-
Major Major
senior tag
Az, hogy úgy baromság, ahogy van. A hardver és szoftverkompatibilitás hiánya miatt nem terjed a linux, és nem azért, mert hagyományos ablakkezelő van a disztribúciókban. (Ami ráadásul nem is windows találmány) Ott volt az Eee origi xandros kezelőfelülete, mindenki dícsérte hogy milyen jó meg újszerű, mégsem használja senki.
Ez meg hogy az iphone-t hozza fel. Most tényleg mondja el nekem valaki, hogy a multitouch-on kívül mi olyan nagy szám benne? (Illetve nekem a multitouch sem egy nagy szám)szerk: arról nem is beszélve, hogy messziről bűzlik, hogy az "i'm a mac, you're a pc, sucker" vonalat igyekszik meglovagolni a tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest