Új hozzászólás Aktív témák
-
rpgops
csendes tag
Már nem az lesz, hogy bemennek az emberek egy használt számítógép kereskedésbe, hogy "Egy számítógépet szeretnénk XY pénzből" erre az eladó kérdezi, hogy "Mire kellene a gép?" a vásárló meg "Csak játékra : )". Alacsony részletességen, alacsony felbontáson a processzornak az IGP-je képes lesz bármely játékot futtatni és nem lesz az, hogy az emberek elkezdenek hajkurászni valami olcsó, használt 128 vagy 256MB-s videókártyát, hogy legalább a youtube videók elinduljanak : ) Bár lehet, hogy még egy darabig maradni fog ez az olcsó videókártyás szisztéma lévén, hogy a Llano és a hozzá való lap nem aprópénz. (bááár... kételkedek benne, hogy a valóságot írtam-e le) És igazából az emberek nagy része nem százezres konfigokon tolja az ipart hanem 3-4 vagy még több éves technológiával próbál érvényesülni. Biztosan megfog változni az piac a Llano hatására és szerintem nem kis mértékben.
ui.: Elég gyorsan termelődnek ide a hozzászólások és nem volt kedvem és időm végig olvasni mindet.
szerkesztés: látom nagyon megy a beszélgetés, hogy kinek mennyit fogyaszt a gépe. elárulom, hogy a 4-5 ezer forintos fogyasztás mérő elég sokat csal, aki meg drágábbat vesz azt minek érdekli a fogyasztás?
most gondoljatok bele, hogy az én gépem idle 200W és load 280W a fogyasztás mérő szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Wii U
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest