Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rpgops

csendes tag

Már nem az lesz, hogy bemennek az emberek egy használt számítógép kereskedésbe, hogy "Egy számítógépet szeretnénk XY pénzből" erre az eladó kérdezi, hogy "Mire kellene a gép?" a vásárló meg "Csak játékra : )". Alacsony részletességen, alacsony felbontáson a processzornak az IGP-je képes lesz bármely játékot futtatni és nem lesz az, hogy az emberek elkezdenek hajkurászni valami olcsó, használt 128 vagy 256MB-s videókártyát, hogy legalább a youtube videók elinduljanak : ) Bár lehet, hogy még egy darabig maradni fog ez az olcsó videókártyás szisztéma lévén, hogy a Llano és a hozzá való lap nem aprópénz. (bááár... kételkedek benne, hogy a valóságot írtam-e le) És igazából az emberek nagy része nem százezres konfigokon tolja az ipart hanem 3-4 vagy még több éves technológiával próbál érvényesülni. Biztosan megfog változni az piac a Llano hatására és szerintem nem kis mértékben. :)

ui.: Elég gyorsan termelődnek ide a hozzászólások és nem volt kedvem és időm végig olvasni mindet.

szerkesztés: látom nagyon megy a beszélgetés, hogy kinek mennyit fogyaszt a gépe. elárulom, hogy a 4-5 ezer forintos fogyasztás mérő elég sokat csal, aki meg drágábbat vesz azt minek érdekli a fogyasztás?:D
    most gondoljatok bele, hogy az én gépem idle 200W és load 280W a fogyasztás mérő szerint. :)

Új hozzászólás Aktív témák