- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
waverider
senior tag
tetszetős darab, lehetne nagyobb képátlóval is
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Vig Zsolt
tag
Kinézetre és árban is elég jó lesz. De elvileg Magyarországon sajnos nem lesz kapható. 🙁
-
Hegyirabló
veterán
Válaszolt a Viewsonic global. Azt írják, hogy Magyarországon nem lesz kapható a monitor.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Na itt nekem most valami nem világos!
A cikk szerint (meg az adatlapok szerint is) a kijelző 10 bits (8bit+FRC). Viszont ez és ez az adatlap azt írja, hogy tizenhatmillió színes.
Ez hogy jött ki?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Psychopeti
senior tag
A talpa elég érdekes lett nekem nem tetszik
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Hegyirabló
veterán
Vajon mikortól lesz kapható nálunk?
Sajnos éppen monitor vásárlásban vagyok, jó alternatíva lehetne.
-
kurta9999
tag
Szerintem egész korrekt tudás és az árazása is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Pszeudó 10 bites IPS panel, 1440p, G-Sync és jópofa extrák; szimpatikusnak látszik a gyártó újdonsága.
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Politika
- Gaming notebook topik
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Napelem
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung S24D590PL
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest