- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8David
tag
Nahát... mik nem vannak...
Egyébként ha már az lcd cover-ről ment a vita: én a régebbi R-szériás notiknak szerettem a tetejét, mert azon nincs ott a gumírozott felület és szerintem elég kemély és strapabíró műanyagból készült. Oké, nem használtam extrém igénybevételek közepette a megboldogult R40-et, de a mai napig újszerű állapotú a teteje.
R400 és R500 sorozattal még nem találkoztam soha. Ezeknél is megmaradt a sima műanyag felület vagy kapott ez is fényes réteget?[ Szerkesztve ]
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
Pompi
MODERÁTOR
Ez egy alternatív megoldás arra az esetre ha nem, illetve a mostani SL tulajoknak.
Szerk: egy SL300-on így néz ki.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
"Vajon lecserélik a fényes fedlapot mattra?"
Feel Good Inc.
-
cqr
aktív tag
nálam függőséget okoz a letisztult forma és az összeszerelés minősége
Ezen épp lehetne javítani (természetesen a "burkolatra" gondolok).
Én nem aggódnék ennyire az sl-ért : ), inkább a t510-be javítsák a bill-t, meg alakíthatnának a case/finish-en.. kicsit legyen már "paszentosabb" az a cfrp, meg a rub-paint-re is van panasz bőven.
-
kokyt
senior tag
Én már azon is kicsit fennakadtam, hogy az SL széria is TP lett. De a 16:9 végképp betette a lecet. Rollcage-et és matt 16:10-es kijelzőt a munkásnak (ha már 5:4 nem lehet)!
-
V8David
tag
Én a T60-nál abbahagytam a thinkpadolást, mert utána már megfertőzte ezeket a notebookokat is a "widescreen mánia". Ez a 16:9 meg még inkább észveszejtőbb. Egy Thinkpad nem multimédiára lett kitalálva és szerintem semmi szükség nem volt erre az újításra (kivéve hogy sajnos egyre divatosabb ez a kijelző). Abszolút nem méltó a Thinkpad név ezekhez a gépekhez. Az ilyenekre ott van a Lenovo N500 és hasonló társai, azokba rakjanak ilyen csicsás dolgokat.
Remélem azért a dizájn marad a régi, mert imádom és nálam függőséget okoz a letisztult forma és az összeszerelés minősége. Mára már csak ennyi pozitívum maradt számomra.Azért egy x200 vagy x300 modellt elfogadnék.
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
darkarthur
senior tag
válasz Napfénysüti #16 üzenetére
Pontosan ez az a dolog amit előtérbe kéne helyezni a notebook-ok többségénél! Nem játékra találták ki őket!
Samsung S23 Ultra 5G
-
Ste
addikt
válasz Napfénysüti #16 üzenetére
Egyetértek a Strapát is jól bírja
-
adm
őstag
most meg 16:10-es matt kijelzők vannak. ami egy jó kompromisszum. viszont a 120 pixel veszteség nem kevés. (komolyabb programokban eszköztárnyival kevesebb a hasznos felület.)
a tendencia nem tetszik. ha 16:9 oldalarány és fényes kijelző kerül a notik túl nyomó többségébe, akkor hatalmas felára lesz a 16:10-es matt kijelzőknek, ha egyáltalán lesz...[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
angyalpc2
aktív tag
MHHhh fincsi cucc az ára sem ross z
-
yorka
tag
Lehet hogy consumeresedik - ami szerintem nem baj -, de ott is a jobbak között van, ha nem a legjobb. SL300 tuti jó cucc.
A cikkből pont azt hagyták ki, ami érdekelt volna. Ezek is megkapják a LED-es háttérvilágítású kijelzőt mint a 300-as? Vajon lecserélik a fényes fedlapot mattra? -
mv
aktív tag
válasz Napfénysüti #3 üzenetére
Igazad van, de egy olcsó konzumer gépnél még mindig messze jobb választás egy SL szeriás ThinkPad.
Aki pedig megengedheti magának a minőséget, annak ott a T és X széria.
--
Duree: többek közt ezért szertjük a TP-t, soha sem megy ki a divatból.
[ Szerkesztve ]
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
veterán
Ez a klasszikus forma nem megy ki a divatból,lassan 10 éve szinte semmit sem változott
duree54
-
-
adm
őstag
15,6"(16:9) már a thinkpad-eknél is?
16core - 32thread - 64gb
-
Ste
addikt
Szép, hogy a messzi földrészen 5600 kecsje, itthon meg 555 juh, de, hogy a Cerkák már ide is bejutnak Lassan már a spejzban is cerkák meg atomok lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest