Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jones965 #3448 üzenetére
Én eddig úgy gondoltam hogy ez már kifog rajtad... de nagyot csalódtam pozitív irányban. Olvasgatom a worklogot és csak ámulok hogy milyen jól nyúlsz hozzá a témához.
Mondjuk azt a piros Crytek dobozt még mindig nem értem... meg úgy egyáltalán ezeket a piros elemeket. A Poseidon-ban is pont ezek nem tetszettek nekem.
-
tDr1v3r
veterán
Oh, a G4... én egy Cube-ot akarok majd valamikor egyszer az életem során Hackintosh-sá alakítani - vagyis inkább kettőt, egyik megőrizné az eredeti csillogós design-t, a másikat viszont mattá tenném (lakk, fólia vagy valami spécibb cuccal) és belül átfújva kicsit letisztultabb design-t kapna mint az eredeti.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bacsko42 #3258 üzenetére
Kábelharisnya lesz amire gondolsz... innét apróról érdemes venni meg MDPC-X-ről ha igazán minőségi kell (de onnét csak csoportosan éri meg rendelni szvsz). Külön eszköz nem kell hozzá, legyen meg a kábelharisnya meg a zsugorcső, azon kívül csak egy öngyújtó és egy gemkapocs fog kelleni a pin kiszedéséhez.
Nem érdemes mással megcsináltatni szvsz, viszont pepecselős és mondjuk egy táp átharisnyázása elviszi az egész délutánod de bőven kárpótolni fog majd a végleges látvány.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#94257664 #3229 üzenetére
Finom vizes csiszolópapírral (hirtelen nem tudok finomságot, de a lényeg hogy nagyon kis szemcsés legyen) előcsiszolni a felületet, festékeket (alapozó illetve a színest - de igazából nem feltétlen lényeg előbbi) bemelegíteni pl. a mosdókagylóba töltött forró vízben.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
csabi112 #3194 üzenetére
De van egy olyan szerencsém hogy az apám szakmából adódóan jól ért a fémhez.
Már le lett vele beszélve hogy majd kioktat hegesztésben / élhajlításban / egyebekben valamikor.
Kompromisszum biztos lesz majd (pl. az oldallap rögzítésére még más módot nem látok mint régi házról az "akadós" párost levágni), erre számítok, mint ahogy arra is hogy lesz pár csúnya varrat ill. ronda ív. De majd a gitt eltakarja.
Most a tervezés a fontos hogy sikerüljön eltalálni a végleges koncepciót formaügyileg. Utána jöhet majd a szívás a komponensek mérete miatt...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
csabi112 #3183 üzenetére
Az a baj hogy nincs meg az "összhatás", nem koherens, nem sikerült még eddig úgy összerakni fejben-papíron a terveket hogy tényleg tetsszen minden téren. Pedig szinte mindenre van koncepcióm, van amire már több mint egy éve...
Nekiállnék én igazából, de akkor meg az arányok lennének elrontva, később nem tetszene, etc... olyat akarok először kitalálni ami kívül-belül jó és utána nekifogni a megvalósításnak.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
csabi112 #3178 üzenetére
Tervezés van... vagyis még az előző Veletech-re is volt.
Van egy rakás rajzom - néha lerajzolok dolgokat, ötleteket ha eszembe jutnak de a megvalósítással kb. semerre se jutottam, van egy 3D-s modellem amit még a régi elképzeléseim alapján csináltam tavasszal de ennyi. Nincs meg az összhang meg a kitartás, vagy nem tudom... meg igazából időm sincs rá nagyon, legtöbbször hétvégén is dolgozok.
Ami biztos hogy fémből fog készülni a ház és nagy, jól bővíthető lesz. Ha elkészül.
-
tDr1v3r
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest