- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drizzt01 #4232 üzenetére
De igen. Be kell nyalni nekik is
Acer,Asrock, Toshiba, már kipuszilva. Igaz ebből Az Asrockal és a Toshibával mennek úgy a dolgok, hogy azt mondom megéri. Pedig szeretnék egy új Acer Predatort a vágó korongok közé tenni. De legalább ha kérek valamit pl nyomtatás vagy promó cuccok azt megkapom.
Franc sem gondolta, hogy ez lesz. Többieknek nem ismeretlen én még szokom.
-
válasz
Drizzt01 #4137 üzenetére
Nem de index égőm van. Ez mindig változik ezért érdekes. Mivel nem tudok maratni meg stb és nem vagyok olyan ügyes mint pl. te és eszközökben is eléggé elvagyok maradva, nekem marad a legózás. De az igen jól megy van itt fantázia
Ha meglátok valami kis műanyag darabot rögtön tudom kell e a modba.
-
BL@CK
tag
válasz
Drizzt01 #4103 üzenetére
Szia.
Autófestéket javaslok, adott boltban, ahol veszed elmondják milyen alapozó kell hozzá, ajánlatos a festékkel megegyező márkájút választani. Másik megoldás, ami jóval drágább, de még szebb felületeket lehet elérni vele, a House Of Color márka termékei. Ha strapabíró, szép felületet akarsz akkor ilyenből csinálod. Ajánlatos még lakkot fújni rá, vagy olyan festéket venni, ami alapból ilyen erős felületet képez. A festés után polírozd fel és akkor tökéletes tükörfelületet kapsz -
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01 #3668 üzenetére
Ezt én is néztem, de hozzájutottam egy 750D hez (pofátlanul jó áron szerintem) Ami kicsit gány allapotban került hozzám, de csak olyan részei hiányoznak ami
A, nem is kell
B, lehet pótolni, ez utóbbiak már folyamatban vannak
Az igazat megvallva, elég jónak ígérkezik a komplett mod,de nem akarom elkiabálni (kopp kopp kopp) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Drizzt01 #2618 üzenetére
"A rögzítését hővezető ragasztó szalaggal gondoltam"
természetesen az is teljesen jó.
az a sensiku septoku, tököm tudja mi.
dave junior féle...****
baboss
én alapvetően már okádni szoktam a carbon mintás fóliától, és inkább mindenkit az egyedibb irányba terelgetek.
de ez teljesen jól néz így ki.
tetszik.amikor meglátok egy piros-feka verzsönt, mindig hozzáképzelem az egyik hűtőmet, a zolee5016 kollégától begyűjtött, hozzá való kábelekkel. (valahol a lakásban bedobozolva fekszenek. együtt, vagy külön, azt sem tudom...)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Drizzt01 #2616 üzenetére
"Mennyire életképes szerintetek "
beszélgess vele, hogy ne legyen öngyilkos.
nem értem a kérdést.úgy készítsd el, hogy legalább ne gyengítse a hűtést.
én vennék alulemezt.
azt megformáznám.
festeném.
így még a hűtést is javítanád, tehát nem nézne senki hülyének, hogy a dizájnolás miatt elrontasz valamit.aztán valami semleges szilikonos ragasztással (tekasil) rárögzíteném a gyári bordázat tetejére.
ha csupasz a ram, akkor gyengíteni kell a szilikonos ragsztót pl. pasztával, hogy a későbbi leszedékor ne tépje le a chip-et.
a legjobb a semleges tekasil : paszta - kb. 3:1
itt bővebben olvashatsz róla... -
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
válasz
Drizzt01 #2485 üzenetére
te már igazán látod is a végét...hiszen szmöre,és TE is aktív részesei vagytok,lesztek ennek a gépnek...
sabertoooth fekete lapot,CM V10-et ,tehát igen marad léghűtés)és az egyik Matrixot teszem majd bele,továbbá egy 4 ventis potis ventiszabályzót ....később egy 670,680,770 sli nézhet ki bele.....ezért is van a régebbi fotókon a felső táptakarón középtájon mégegy lyuk...a rövidebb kártyáknál itt középtájra eső vga-kábelek miatt..azt most nem vágtam ki....
seniman egy résznél ezen agyalok épp..a hátlapon levő körbefutó szegély éppen látható éle csufi...még lehet lebontom...... -
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01 #2443 üzenetére
Én egyszer rendeltem 4db+ keretet hozzájuk (27K volt) nem magamnak, végre 1 hónap után megjöttek, de a feketekerethez nyers gombokat küldtek és 2 momentary volt. Visszaküldtem, majd kb 1,5 hónap múlva kiküldték a 4db fekete momentary gombot. Az ideg megölt.... Meg az embert is akinek rendeltem. Aztán 3.-ra összejött a dolog, szóval kb 6 hónap alatt megjöttek a kért gombok
Ha jól emlékszem a story a performance-pcs.com-hoz tartozik, de lehet hogy frozen-es volt....
Gondolom ez csak egyedi eset,de én meggondolnám
Amúgy elég nagy a választék náluk -
seniman
veterán
válasz
Drizzt01 #2437 üzenetére
Na ez a kép illusztrálja a legjobban:
Az első kép az alapállapot,1+3-on árad a delej,1+2 tök süket.A második képen a lenyomott állapot,1+3-at megszakítja,áramszünet,1+2-őt zárja és indítja a masinát.Hirtelen semmi sem jut eszembe ami az áramkör nyitására reagálna,így az 1+3-nak értelmét sem látom egyelőre.
-
-
csabi112
Modder
válasz
Drizzt01 #2388 üzenetére
Üvegszálas gittet már igen ritkán használunk. Műanyagokhoz is inkább használj sima 2K gittet (pl. carsystem), mondjuk a hőre lágyuló műanyagoknál nem igazán tartós a töltőgitt. De megoldható, csak jó durvának, mondjuk P80-al átcsiszolt felületre kell húzni a gittet.
A héten én is csiszolgattam, festegettem. A munkálatokról készült pár soros bejegyzés is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest