- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
én meg írtam hogy tudom, ahogy azok is akik elolvassák.
Megírtam kik a tuti megbízható eladók, aki mástól vesz ne csodálkozzon...
de mint már írtam, rengetegen vannak akik pl prohardverről sem tudnak, vagy tudnak de nem gondolnak rá hogy ily módon is átverhetik, ezért nem kérdez rá, mert mégis csak ebay, meg top rated seller, ezért megbízik stb....
és ez a döntő többsége az embereknek -
erer1000
őstag
Azért az ebay-osban nem biznek ha SD kártya a téma
Eleg sok csak átverés, pl 64GB vagy 128GB van rá írva, de közben 8GB, és amint az első 8GB megtellt, a későbbi memória címek az első 8GB-ra hivatkoznak, és azokat írják felül.
Kb 6 micro SD-t refundoltam eddig ezért mire egy vevő valodit árult
Sokaknak ez csak hetek hónapok múlva tűnik fel, amikor már rég vissza jelzett hogy oké, adta az 5 csillagot, aztán csak tűnnek el még sérülnek a fileok mert már írja felül
Van erre teszt program , azzal ki lehet szűrni.
Utána 8GB ra le particionalni, és kvázi ingyen 8GB kártya, mert vissza fizetik.Nem kell szív fájdalom sem, mert több ezer embert vágnak át ezzel a trükkel, és nem is szólnak erről. Ha reklamálni fog valaki, nem kekeckednek, mert ők is tudják hogy szar amit árulnak, 1000 bol 1 ember meg belefér
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest