Hirdetés
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Nem érted a lényeget. Nem eszkábáltam semmit. Adva volt egy win 10 ocso lenovó tablet. Rá birtam dugni egeret, billentyűzetet. Nem volt gond a GUI. Ment rajta, amit feltelepítettem. Corel, Wavelab..
A tablet kb. 50 deka..iPad Air 2-n is képes vagyok a Jump desktop progival távolról a win7-es gépemen feladatot végrehajtani. Legmeredekebb mutatványom mobilnetes távkapcsolattal, buszon dülöngélve szerkesztett műsorfüzet Indesign-ben, dropboxba exportálva és megérkezve kinyomtatva a webről.
Az egéremulációt használva nem annyira kínkeserves, ahogy elmondva tűnik..
. A wines tabi álom ahhoz képest. kisegérrel.
A lenovo nem mai gyerek. Ha egy 5-6 éves i3 laptop teljesítményét hozná és az ma simán lehetséges, használhatóbb volna, mint a 200e eredeti értékű almás tabletem, amin ujjonganék, ha win hatékonyságú ablakkezelés és multitask lenne. A gyári beállításokat kicsit hangolva teljesen használható a dolog.
Kaptunk régen féltucat Atomos uzsicsomagot (minis- sulilaptopot xp-vel) - Na az a szar! 1.6-os, ősi 2 magos atom, 250Gb rázkódásérzékeny hdd, xga felbontású fos tft panel 1 gb ram. 2 kiló - de laptop.. Azon is dolgozott pár mazochista pedagógus..
Szeretem az Apple kiforrott, elegáns, minőségi anyaghasználatú tabletjeit, de meguntam a várakozást egy olyan tudású felhasználói felületre, ami kiszolgál a szórakozásban de dolgozni is lehet vele, ha nem is célhardverként.
Ha a zenei appokat nézzük, ott alap iPadon .. stb.)teljesnek mondható az integráció. Desktop minőségű soksávos, multitask, többképernyős hangszerkesztés, felvétel, effektezés, masterelés. Virtuális hangszerek a csatiornákban, midi.
Akár 24 csatornás 96KHz/24 bit audio-interfészek csatlakoztathatósága. Beépülő effektek, rugalmasság. Projekt exportálása desktop profi stúdiós programokba (Pro-Tools, Samplitude..) Megy az, ha akarják. Mehetne bármilyen területen, perifériával, állománnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő