Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Eléggé kiszámíthatóvá váltak az Apple Keynote-jai és a termékfejlesztési irányok. Ez nem rossz, de nem is jó hír.
Meglepetés egyedűl csak talán az iMac Pro. Nem fog érinteni a dolog, de nem tartom jó megoldásnak olyan erős hardvert berakni egy AiO házba. (főleg ha túl sok mindent ráintegrálnak egy alaplapra)
Az iOS viszont kifejezetten pozitív irányba lépett a multitasking továbbfejlesztésével és különösen a file"kezelő" behozásával. Számomra kicsit kaotikus volt a bemutatója, de majd újranézem. A lényeg, hogy már látják, hogy miért nem volt "pro" eddig az iOS és léptek valamit.
Pozitív, hogy a belépő Macbook és Macbook Pro árán engedtek kicsit.
Volt egy félmondat, amiben a Macbook Air-t említették. Jól értettem, hogy megkapta az is a kaby lake-et?
A HomePod - mint ötlet -nem tűnik nagy durranásnak, mert csak követik kényszerből a konkurenciát. A neve elég fura, erőltetett lett. Azt nem kétlem, hogy az Amazon Echo-hoz és társaihoz képest jobb lesz a hangminősége, de azt igen, hogy annyira jó lesz, amennyire áradoztak róla. Tolták rendesen a marketing blabla-t mellé. A dizájnja nekem nem jön be...pontosabban nincs vele gond, de egy Apple-tól sokkal többet várnék. Az induló "színválaszték" is nagyon sovány lett.
A Mac Mini-t továbbra hiányolom. Remélem még visszatér valami "sokkolóan" olcsó árral.
Az elejéről lemaradtam így nem tudom mit hoz a High Sierra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest