Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Air 2-re feltoltam az új IOS-t. Működik. A dokkoló utánzat jól néz ki de funkcióiban nem sokban különbözik a képernyőn lézengő ikonoktól. A futó alkalmazásból másikra váltani ugyanúgy tudok, ahogy eddig.
Egy vagy kettő nyomás a home gombon és kiválasztom, mi legyen az előtérben, amit már használtam. A felsuhintásos kilökés nem meg. Helyette hosszan nyomni, mint az alkalmazás törlésekor és az x-re tapintva záródik be az app.. ez visszalépés, vagy is egyelőre kényelmetlenebb a kisuhintásnál. Esetleg két ujjal alulról felfelé simítani és előbukkan a dokkoló pár másodpercre, hogy átléphessek másik appba.
A fekete mód gondolom az oled paneleknél okoz spórolást. lcd-nél a háttérvilágítást takarja a fekete pixel, ami szürke...Annak ellenére tetszene..
A felületen már-már arasznyi távolságra terpeszkedő ikonok tízéves!! alapkoncepcióját kéne kicsit feldobni..Mit vártam volna:
- Több felhasználós/több felhasználói profilos mód ujjnyommal. Sajátommal minden. Kicsiével csak az ő játékai, alkalmazásai.
- Mappák, almappák használata a mappák "pikonjainak" képe helyett a jellemző csoportra utaló piktogram használata. Vagy legalább szín és benne a név. Lehetne nagyobb, szélesebb az ikon, szinte csempe, amiben a név feliratként látható. Lehetne élőbb is az ikon-csempe. Elférne a mostani 5 helyett akár 8 szélesebb is..
- A háttérnek funkciót adni. például egy nagy óra.Öt éve használok iPadot. Sokkal többet ki lehetne hozni ebből.. Így se rossz de érzem a tartalékot, ami kihasználatlan. Könnyen lehet, hogy a következő tabletem egy 835-snapival üzemelő Win10 masina lesz. Mert tabletem lesz biztosan, mert az jó és közvetlen. Talán kicsit nagyobb képű is.. Fél kilóba belefér..
A mostani fejlesztési tempó mellett nem tudom elképzelni, hogy az Air2-m majdani elavulta után újabb IOS tabletet veszek 200e körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő