Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

Air 2-re feltoltam az új IOS-t. Működik. A dokkoló utánzat jól néz ki de funkcióiban nem sokban különbözik a képernyőn lézengő ikonoktól. A futó alkalmazásból másikra váltani ugyanúgy tudok, ahogy eddig.
    Egy vagy kettő nyomás a home gombon és kiválasztom, mi legyen az előtérben, amit már használtam. A felsuhintásos kilökés nem meg. Helyette hosszan nyomni, mint az alkalmazás törlésekor és az x-re tapintva záródik be az app.. ez visszalépés, vagy is egyelőre kényelmetlenebb a kisuhintásnál. Esetleg két ujjal alulról felfelé simítani és előbukkan a dokkoló pár másodpercre, hogy átléphessek másik appba.
    A fekete mód gondolom az oled paneleknél okoz spórolást. lcd-nél a háttérvilágítást takarja a fekete pixel, ami szürke...Annak ellenére tetszene..
    A felületen már-már arasznyi távolságra terpeszkedő ikonok tízéves!! alapkoncepcióját kéne kicsit feldobni..

Mit vártam volna:
    - Több felhasználós/több felhasználói profilos mód ujjnyommal. Sajátommal minden. Kicsiével csak az ő játékai, alkalmazásai.
    - Mappák, almappák használata a mappák "pikonjainak" képe helyett a jellemző csoportra utaló piktogram használata. Vagy legalább szín és benne a név. Lehetne nagyobb, szélesebb az ikon, szinte csempe, amiben a név feliratként látható. Lehetne élőbb is az ikon-csempe. Elférne a mostani 5 helyett akár 8 szélesebb is..
    - A háttérnek funkciót adni. például egy nagy óra.

Öt éve használok iPadot. Sokkal többet ki lehetne hozni ebből.. Így se rossz de érzem a tartalékot, ami kihasználatlan. Könnyen lehet, hogy a következő tabletem egy 835-snapival üzemelő Win10 masina lesz. Mert tabletem lesz biztosan, mert az jó és közvetlen. Talán kicsit nagyobb képű is.. Fél kilóba belefér..
    A mostani fejlesztési tempó mellett nem tudom elképzelni, hogy az Air2-m majdani elavulta után újabb IOS tabletet veszek 200e körül.

Új hozzászólás Aktív témák