Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
krobika
csendes tag
Egyébként a távolságra hivatkozott, (2,3km-re lakom a központtól) hogy messze vagyok tőle.
-
krobika
csendes tag
Sajna nem tudtam felrakni 15Mbitre, elutasítottak, mondván hogy biztos szakadna a vonal s nem bírná. Az internetszolgáltatóm hiába rakta fel, a t-com nem volt rá hajlandó még próbaként sem, s ha szakad akkor természetesen visszavehetjük mondtam nekik. Hiába mondtam, hogy nekem elég lenne ha kicsit kevesebbet is tudna mint a 15, csak hogy kicsit jobb lett volna a feltöltésem. Nem tudom járt e valaki így, s hogy ebben az esetben lehet e valamit tenni, miért is állhat így a dolgokhoz a tcom minden bemérés hiányában.
-
krobika
csendes tag
Sajnos más technológia nem érhető el felénk.
-
krobika
csendes tag
-
krobika
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a lakáson belül szeretném kicserélni a már lassan 20 éves telefonkábelezést, a bekötőpont s a fali aljzat között. (ADSL modemet használok) Van két lehetőségem, 0,5 és 0,8 as huzalátmérőben vannak, mindkettő sodrott s árnyékolt. Nem tudom melyiket vegyem meg, vastagabb legyen e vagy vékonyabb, van e esetleg előnye valamelyiknek. Úgy tudom a vastagabbnak valamivel kisebb a csillapítása. Kb 20-25m távolságra kellene.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest