- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ma kötöttek be hozzám egy vidanetes kábelnetet.
Adott a motorola modem+egy d-link dir 501-es wifis router.
Szeretném ha a router-t be tudnám vonni a körforgásba, de még sosem volt dolgom kábeles nettel.Valaki tudna nekem segítséget nyújtani, mit hova kössek, illetve mit hogyan állítsak be?Előre is köszönöm!
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tudom hogy nem ide való, de nagy segítség lenne ha valaki tudna tanácsot adni.
Nemrég költöztem albérletbe Mosonmagyaróvárra.Szeretnék adsl-t, viszont mivel albérletről van szó, marhára nem szeretnék "hűséges" lenni illetve ha midnenképp kell a hűségidő akkor legalább költöztetni lehessen esetleges felmondás esetén.
Olyan 10/5-ös net már megfelelne.Sajnos a melóm miatt sok időm nincs bemenni az irodáikba, itt a neten meg nagyon hallgatnak a hűségidő nélküli dolgokról.
Ha esetleg valaki tudna nekem ebben tanácsot adni, vagy segíteni, azt nagyon megköszönném.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest