Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Kiváncsiság képpen, csináltam 1 DMT-képet a falu másik végén élő rokonomnál akinél heti 1-2 szer szakad a net:
Nálam:
Modem beállításokm ugyanazok, mind a 2 esetben

Gyanítom hogy nálam a probléma vezetékben keresendő, mégpedig a házunk és a faluba érkező központi vezeték csatlakozási pontjai között
de javitcs ki ha tévednék 
Vajon ha ezt szolgáltatónak elmesélem, esetleg hajlandók lennének átvizsgálni azt az 500 méternyi kábelt?SNR monitorozást megcsinálom meglátjuk mi sül ki belőle

Más: bocs hogy annyit idegesítelek, de lenne itt még 1 TP-link 8810b modem is, amire cikk megjelenésekor feltettem a legelső szoftvert, de sajna én hülye ezt vvebes felületröl követtem el, ezért mostmár a resetes módszerrel nem jön elő a frissítő menü amivel lehetne frissíteni a BS-t
Valami más módszer nem létezik adott modemen a BS frissítésére esetleg? A szoft müxik rajt egyébként, de jólenne ha lehetne valahogy frissíteni 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de javitcs ki ha tévednék 
Valami más módszer nem létezik adott modemen a BS frissítésére esetleg? A szoft müxik rajt egyébként, de jólenne ha lehetne valahogy frissíteni