- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Szétkötöttem, majd levágtam blankolt részt, újrablankoltam és összekötöttem, de csak ugyanúgy szigetelőszalaggal...
Egyelőre jó.
Nincs eszközöm ehhez, meg szaktudásom se :s
Ki az aki vállal ilyesmit? És kb mennyibe kerülne?
Mennyi volna pl az oszlopról új kábel behúzása a szobába modemig?Így akkor 100% kizárhatnám, hogy nálam a hiba...
-
J.K.F.
csendes tag
Én használtam ilyen vízálló toldót amit említettél, ezt a típust: [Scotchlok UY2]
Elég egyszerű használni: [VIDEO]
Egyetlen hibát lehet vele elkövetni (amit én el is követtem): ha nem elég bátran nyomod bele a narancs színű fejet az eszközbe, akkor kontakthibás lesz a kötés. Nekem pár hónap után jelentkezett a hiba, az ADSL kapcsolat váratlanul szétesett, majd 1-3 Mbps-el állt csak össze. Ha ráhívtam a vonalas telefonra, a hiba MEGJAVULT pár napra, aztán újra előjött.
A megoldás az lett, hogy még néhány tizedmilliméterrel össze kellett préselni az eszközt, úgy, hogy a narancs színű "gomb" teteje teljesen belesimuljon a eszköz tetejébe. Azóta tökéletes, lassan fél éve. Amúgy nagyon jó kis cucc, összepréseléskor kitüremkedik a gél egészen a csövecskék végéig és vízállóan lezárja a kötést. A szerelő korábban csak összesodorta a két kábelt, ez annál csak jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónspos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest