Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz #06658560 #74 üzenetére
Nem igénytelenség. Szarul fogalmazta meg. Az ő igénye. Senkinek az életminőségén nem változtat, hogy mennyire tökéletes bőrszíne van a riport alanynak vagy a főszereplőnek a filmben, stb...
Filmeknél, amúgy is a legtöbbje egy kreált képi világot tartalmaz. Köze nincsen a valósághoz. A hatás fokozása miatt alakítják a színvilágot, fényezést, szűrőket, stb... szóval már itt bukik a dolog. Ha valaki igényesség kérdésévé teszi, hogy mennyire tökéletes árnyalatokat reprodukál a kijelzője, amit csak szórakozásra használ, akkor el van tévedve a világban.... Legfeljebb xy-nak igénye van a lehető legjobb színreprodukcióra és szándékában áll fizetni érte. De ha más nem így gondolkodik, és ígényesség kérdésévé teszi, az végletes.(#75) Ribi: De valójában nem a termék működési megbízhatóságáról volt szó, hanem a technikai specifikációján. Bár én sokkal fontosabb kérdésnek tartom amit felhoztál. Én sokkal hosszabb garancia időt kényszerítenék ki a gyártóktól. A fa**om kivan a fogyasztói társadalom hulladék termelésével és a mesterséges avultatással. Fasza a fejlődés, de sokszor úgy érzem sokkal inkább azért fejlődünk, hogy meglegyen a vállalatok pénzügyi növekedése és nem azért, hogy all-in-all a civilizációnak jobb legyen...
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
Földrajrzól beszéltem, ne nyelvészkedj, mert elveszel.... xD Nézzd meg a képen, melyeket jelölik dél-kelet európának.... xD Földrajz bukó... Elnézést mindenkitől, hogy felvetettem ezt a témát. Csak kiszúrta a szemem, hogy még szlovákiát, Mo.-t is dél-kekelt Európába sorolták. Azt, hogy a többiek ezen pörögnek és nem informálódnak, inkább vitáznak az egyértelmű hibán, arról nem én tehetek.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
Nézzétek a kivetítőről készített képet. Southeastern Europe. Remélem a TV-k legalább jók, ha már a földrajz annyira sem megy, hogy kiguglizzák. xD
Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest