- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
én nem értem csak, hogy az FF világa és a Nier hol ér össze?
-
Daffchy
őstag
Biztos új ez az előzetes?
Tuti láttam még tavaly valamikor. -
Cythyel
senior tag
lancer kivételével mindet játszottam, de warrior volt a main-em (brawler érkezésekor hagytam abba)
classic? idevele! McHM a must have hardcore raid!mégsem... alliance content is benne lesz és vm3... https://www.reddit.com/r/TeraOnline/comments/am5ehz/tera_eu_announced_a_classic_server/
-
Cythyel
senior tag
se BDO se BnS nem ért a Tera nyomába megjelenéskor... Tera-nál akkor lőttél csak mellé ha 200ms felett volt a ping-ed, vagy ha béna voltál... 5 évig warrior volt a main-em és semmi bajom nem volt... ott b***ták el szó szerint a Tera-t amikor bejött az alliance content, na onnan mélyrepülés... amúgy BnS esetén vannak/voltak masszív hitbox bajok, bent álltam a boss testében és ott ütöttem, de az nem tudott mit kezdeni velem
-
törölt tag
-
Cythyel
senior tag
nincs mmo amot tolnék, érdekelne is az ff14, de sajnos tabtarget-es, így számomra már nem releváns
tera és pso2 után, melyek freetarget-esek, már nincs kedve az embernek visszább lépni -
törölt tag
Meg fogom venni ezt is, mint ahogy a többi kieget, remélem a játék felépítésén azért változtatnak valamit.
-
L_ajos
őstag
Mindig is tüzelt a játék. Játszottam bukás előtt, bukás után is és minden kieget bezsebeltem. De most az ESo mellett se időm, se energiám nem lenne még egy MMO-t fenntartani.

-
ldave
félisten
Elképesztő, ahogy a Square konkrétan a legnagyobb bukásból visszahozta ezt a játékot és a WoW mellett simán megállja a helyét azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://i.imgur.com/NuStQdE.png)