Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Szerintetek van értelme felrakni a 7900GS-hez? (Win7 et használok)
-
nightmare13
őstag
válasz
antikomcsi #46 üzenetére
Szintúgy 38 %, egy négymagos phenom 2 940 BE @ 3ghz esetén is. Bár a gép teljesítményében nem okoz fentakadást...
-
kovsol
titán
-
-
Thome
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #42 üzenetére
Igen, már megszerkesztettem a hsz-em!
-
RI/OS
addikt
be se merem írni, hogy 8%.
ja, és úgy 8, hogy alaphelyzetben van 2.
És nincs NV-s hiperszuper izém ami majd gyorsítja, és nem is lesz. Most mi lesz?
-
tzsolesz
nagyúr
83% (E5200@3.2ghz), és kihasználja mind a két magot a kis rohadék.
Nálam villámgyors, és röccenésmentes, de nem tudom hogy néz ki ez egy P4-esen bakker.
Megnéztem low-on is, úgy csak 43% a max. Mindjárt rakok rá egy kis AA-t.A hírhez pedig: Hááát, ha ennyivel be lehet fogni egy NV-s száját, akkor az meg is érdemli....
-
-
Akybron
aktív tag
Akkor próbáld ki EZT a Flash reklámot.
(UPC egy régebbi reklámja, direkt proci terhelőnek raktam el)
Akkor nézd a prociterhelést, mikor a "mozgó telefonok" rész van.
Az egyik kollégámról tudom, hogy mikor netezik (pedig háttal ülök neki), mert mikor flash animációhoz ér a böngészőben, hirtelen felpörögnek a gép ventillátorai, egy sugárhajtóműhöz hasonlatos hangot kiadva magából. -
Hulk24
senior tag
kipróbáljuk! nekem se müszik az nvidia oldal, de twollah igen!
-
Laci_a_Paci
tag
Sztem ezt már sokkal régebben ki kellett volna h adják, nem értem az nvidia politikáját, bár tény h nem nagfyon van politika amit értek
-
romero28
senior tag
ez kell nekem
-
"az NVIDIA termékei rövidesen képesek lesznek a Flash animációk gyorsítására, amennyiben a felhasználó telepíti majd az Adobe Flash Player 10.1 verziójú alkalmazást"
Tuti a hír, hogy CSAK az nV termékei lesznek erre képesek? AMD karin nem fog menni?
Vagy ez nem vonatkozik desktop-ra?
-
Geönczy
aktív tag
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Atis katonáid még elszántabbak lettek eme hír hallatán.
-
Sweet Lou 6
addikt
Vajon Linux alatt is lesz flashre hardvergyorsítás?
-
BiP
nagyúr
válasz
hejesírásó #7 üzenetére
Úgy értem van ilyen weboldala. A személyiségének ez az oldala már ismert volt a számomra
-
Solten
őstag
Probalkozik az Nvidia, probalkozik...
-
Ricco_hun
senior tag
Radeon-hisztéria? Hol? Merre?
-
g@bo
nagyúr
forró vizet a kopaszra...... drukkolok nvidiának, mert amd is kezd nyeregbe lenni, 100k+ egy 5870 (aqua). elég "kellemes".....
-
Egy "egyszerű" driver, hogy tud bármit is csitítani, egy már meglévő hardverral szemben?
Én nagyon nem csitultam le ettől, az biztos.
-
-
P00By
nagyúr
flash gyorsítás az jó
-
aero.
veterán
továbbá élsimítás mellett akár 14, 10 és 34%-os teljesítménynövekedésre lehet számítani
jóvan' ...
-
Hedgehanter
őstag
Az a hatasvadasz cime neki....
-
twollah
nagyúr
Mar feltettem.
Eddig mukodokepes a dolog.A hir nalam hamarabb kinn volt.
De ez csak amolyan kinek nagyobb a farka a homokozoban kerkedes. -
FRENK1988
veterán
Hu hát ez mekkora csitítás. Még azt hittem hogy feloldják a Pszhiksz kordont a Radeonok előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 191.07-es verziójú, WHQL aláírással rendelkező meghajtó hivatalosan is támogatja az OpenGL 3.2-t.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest