- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figy nyilván leesik az utsó parasztnak is már bocsánat a kifejezésért, hogy az egész arra megy ki, hogy legálisab lassítsák a gépeket, és mindenki rohanjon az újat megvenni. Eddig be is jött a terv, csak nem kalkulálták bele a készlethiány fogalmát, így az AMD nemcsoda, hogy duplán nyer. Nekem noti fronton most nagyon vissza kéne, hogy nyerje az AMD a bizalmamat, pedig még a Barton és Athlon korszakban imádtam az AMDt...
-
És mint már többször írtam, az IGP fejlesztés jelenleg totál leállt náluk. Azért AMD ék meg rendesen rajta vannak. Szóval tényleg nem fogom csodálni, hogy AMD videókártya lesz az integrált az Intel procikban.
A sebezhetőségek, bár az AMD nem veri a palávert elvileg rá is vonatkoznak... Csak nem köpik szembe a vásárlókat, hogy lassul a proci majd a javítás miatt. Én mint ahogy egy cikkben nemrég volt, nem kérném a javítást aztán jóccakát. Az én gépem azt felőlem reggel délbe este feltörhet, annyit nem fog találni rajta, hogy semmit
-
Vagy csak azért, mert az IGP ket már nem nagyon akarják fejleszteni...
Az UHD 630 óta semmi előrelépés és azért 3D ben még mindíg nem túl izmosak.Tehát lehet hogy AMD GPU kerül mellé vagy ilyesmi. Ami lehet jó lenne, lehet nem...
Engem simán érdekelne az a Lenovo gép amiben Core i3 8127U volt aszem és egy Radeon 530-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest