Új hozzászólás Aktív témák
-
Figy nyilván leesik az utsó parasztnak is már bocsánat a kifejezésért, hogy az egész arra megy ki, hogy legálisab lassítsák a gépeket, és mindenki rohanjon az újat megvenni. Eddig be is jött a terv, csak nem kalkulálták bele a készlethiány fogalmát, így az AMD nemcsoda, hogy duplán nyer. Nekem noti fronton most nagyon vissza kéne, hogy nyerje az AMD a bizalmamat, pedig még a Barton és Athlon korszakban imádtam az AMDt...
-
És mint már többször írtam, az IGP fejlesztés jelenleg totál leállt náluk. Azért AMD ék meg rendesen rajta vannak. Szóval tényleg nem fogom csodálni, hogy AMD videókártya lesz az integrált az Intel procikban.
A sebezhetőségek, bár az AMD nem veri a palávert elvileg rá is vonatkoznak... Csak nem köpik szembe a vásárlókat, hogy lassul a proci majd a javítás miatt. Én mint ahogy egy cikkben nemrég volt, nem kérném a javítást aztán jóccakát. Az én gépem azt felőlem reggel délbe este feltörhet, annyit nem fog találni rajta, hogy semmit
-
Vagy csak azért, mert az IGP ket már nem nagyon akarják fejleszteni...
Az UHD 630 óta semmi előrelépés és azért 3D ben még mindíg nem túl izmosak.Tehát lehet hogy AMD GPU kerül mellé vagy ilyesmi. Ami lehet jó lenne, lehet nem...
Engem simán érdekelne az a Lenovo gép amiben Core i3 8127U volt aszem és egy Radeon 530-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Bloodborne (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest