- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBorg
tag
...Blizzard-hoz hasonlóan minőségi munkát végző, de náluk sokkal gyorsabban dolgozó csapatot.
Ne magyarázd félre! EA-nél gyorsabban? Mikor minden évben jön egy NFS és egy FIFA...de milyen minőségben. Egyébként nem értem, hogy lehet egy fejlesztőcsapatot és egy kiadót összehasonlitani.
-
leviske
veterán
Nem az EA-nél dolgozik gyorsabban, hanem a Blizzard-nál. Az EA-nél minőségibben dolgozik...
Ha általánosítani akarunk.
Az meg, hogy a DA: O meddig készült, lényegtelen, mikor minden valószínűség szerint a DA: O fejlesztésének megkezdése idején/ előtt megkapták a SW: TOR-t. Egy MMO meg ugye egy egész stúdiós munka.
Mialatt a Blizzard nem adott ki semmit, csak kiegészítőket, addig a BW kiadta a MassEffect-et és a DA: O-t. Mialatt a Blizzard kiadja a SC2-t és egy újabb WoW kiegészítőt, addig a BW kiadja a ME2-t és az SW: TOR-t.
És akkor még arról nem beszéltünk, hogy a D3 még 2011-ben is kétséges, hogy megjelenik, az új MMO meg talán az új nextgen konzolokkal egyszerre debütál.
Nem szapulom a Blizzardot, de az Activision és a WoW nélkül nem igazán állnának gazdaságilag stabil lábakon a jelenlegi tempójuk mellett... Náluk csak a 3D Realms (volt) lassabb.
(#10) Keldor papa: Jó lenne egy Warcraft 4-is, de a legközelebbi pletykák alapján is csak 2014 és 2016-ot láttam.
Offline KoTOR-nak ott a Mass Effect.
-
keIdor
titán
Jó lenne egy Offline Kotor...
-
válasz
TazLeacher #8 üzenetére
Azért Blizzard nem egyenlő EA. Én az általánosítás miatt írtam amit írtam.
-
jaksajani
csendes tag
Hát én azért bízom benne, hogy nem csak egy DLC szerű nagy sztori kiegészítést kapunk. Az eddigi anyagok alapján szerencsére nem úgy tűnik, úgyhogy volt azért meló vele. De persze nem ez a lényeg, hanem szinte évente adnak ki egy nagy címet. (Ellenpéldaként lásd még a Half Life episode-okat... és ott tényleg csak pár óra játékidőt adnak.)
-
vendingo
veterán
Remélem a KOTOR 3-on dolgoznak
-
jaksajani
csendes tag
Azt viszont ne felejtsd el, hogy jövő év elején jön a Mass Effect 2, elég jó készültségi állapotban van a TOR (mmorpg) és már hallottunk a cikkben emlitett játékról is.
Ezzel szemben a Blizzard próbálkozik a régi franchise-okat újra lenyomni a torkunkon, miközben a hülye wow-on ülnek és szedik be a zsetont.
-
leviske
veterán
De hát eddig is kint volt a honlapjukon, hogy van egy be nem jelentett játékuk, nem? Vagy valamit félre néztem?
Mondjuk az nem semmi, hogy egymás után dobálják ki a játékokat. Főként, ha ez is AAA játék lesz, és miért ne lenne az...?
Az EA nagyon jól járt a felvásárlással. Kaptak egy, a Blizzard-hoz hasonlóan minőségi munkát végző, de náluk sokkal gyorsabban dolgozó csapatot.
Amúgy az új játék esetén ki lehet egy régebbi interjúból indulni? Csak mert anno azt beszélték, hogy már a játékaikkal jártak a múltban, jártak a jövőben, de ki szeretnék próbálni a jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Pletykák szerint egy új játék van készülőben a Bioware konyháján.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest