- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gigabyte alaplap topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- OLED monitor topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
-
Dr. Akula
félisten
Inkább .mkv playert gyártson ha el is akarja adni, beépített torrent klienssel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért a szupergyors internet még nálunk is nagyon messze van, pedig a statisztikák szerint még jól is állunk. Épp tegnap néztem rá véletlenül a Magyar Telekomos előfizetésemre. Tőlük már csak sat tv-m van, a netem máshonnan, de a Telekomtól továbbra is csak 10Mbites netet tudnék venni (ami valójában 6,7Mbps)
Nem tudom mi lett azzal hogy mindenhol lesz 30Mbites net, de úgy néz ki, hogy az MT csak a pénzt nyúlta le, mivel itt semmit sem fejlesztettek...és kisváros, nem tanya az alföld közepén.
Amúgy inkább azon múlik a 4k-s Blu-ray sorsa, hogy a Netflix, Amazon, iTunes milyen minőségben gondolkodik. A jelenlegi 4k-s stream nagyon gyenge, vagyis minőségben nem említhető egy lapon a sima 4k-s BD kiadványokkal, a HDR-ről nem is beszélve.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Valahogy ebben nem vagyok biztos
De mire piacra kerül, kijavítják a hibáit és lemegy az ára az xbox alá addigra talán lehet majd kapni hozzá lemezt (filmet) isPersze lehet addigra már mindenkinek 100 Mbit-es szupergyors netje lesz ami megöli a fizikai adathordozókon megjelenő filmeket
-
Tigerclaw
nagyúr
Remélhetőleg ők majd úgy áraznak, hogy tudják az xbox one s -ben is van 4k-s HDR BD lejátszó és az mindenestűl 250-300 dollár. (ergo 100-150 dollártól drágábban nem adhatják).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest