- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Én is Mandrivát használok, de nálam rendesen megy a BCM4311, WPA2-vel. Igaz, szenvedtem kicsit vele, mert a 2008-as a bcm43xx-et akarta állandóan, ami vacak, én meg a b43-hoz ragaszkodtam, ami mostmár az új kernelekben egész jó (sőt, sokkal jobb).
Elvileg a 2009-ben már az új van fenn (ugyanis a régit a 2.6.27-ből már ki is vették).Viszont pár napja raktam fel egy Fujitsu-Siemens gépre, ott automatikusan ment az Atheros Wifi (Ez a 2.6.27-es kerneltől támogatott elvileg).
Ubuntu 8.10-et még nem próbáltam ki.
Egyébként az, hogy a wlan firmware nem opensource egy dolog, de szerintem nem illegális, legalábbis nagyon remélem...A Wikipedia valami affélét ír az alternate telepítőről, hogy "különleges Ubuntu-konfigurációk kiépítését teszi lehetővé szöveges alapú telepítés segítségével (grafikus felület helyett).
Lehetővé teszi előre konfigurált OEM rendszerek létrehozását, régebbi rendszerek hálózati kapcsolat nélküli frissítését, valamint 320 MB-nál kevesebb memóriával rendelkező gépekre történő telepítést is.
A CD ezenkívül lehetőséget biztosít LVM és/vagy RAID partíciók beállítására, valamint az egyes partíciók kódolására dm-crypt segítségével.
Az alternatív (alternate) telepítő CD nem Live CD."
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest