- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ez csak azt bizonyítja, hogy rengeteg olyan játék jelenik meg, ami ingyen sem érdekli az embereket. ezt nem lehetett kihagyni.
Olyankor fordulok mindig single player játékokhoz, amikor nincs netem.
Ha ez beválik nekik, és a többiek is beállnak a sorba, veszek egy konzolt, a PC-met meg lecserélem egy nettopra.Wolverine: Épp az, hogy a magyar net még atomstabil is az amerikaihoz képest. (városon kívül)
-
LGLuke
őstag
Pont azért, mert a jobb játék több embert érdekel, de nyilván nem csak a warez száma nő, hanem a megvásárolt játékok száma is, sőt főleg a megvásárolt játékok száma nő.
Rengetegen vannak, akik kipróbálják a warezt majd, ha tetszik a játék, és már elérhetőbb áron van, nem pedig 8-10+K HUF, akkor ki is fizetik.
Minél sikeresebb egy játék, annál többen töltik le a kalóz verziókat, de szerintem a megvásárolt példányok száma is sokkal nagyobb, mint a gyengébb játékok esetében.
Személy szerint nekem az a bajom, hogy hazánkban nem mindenkinek adatik meg az optinet. 1-4 Mbit-es DSL kapcsolattal pedig nem lehet kapálódzni.
Otthoni környezetben, akár egyszerre 3-5 ember is használhatja a netkapcsolatot.
Kérdés a játék milyen sávszélt igényel, és emiatt mennyire lesz élvezhetetlen.
Ráadásul, sok esetben ezen javítani sem tudunk, mert ha a vonal nem bír nagyobb sávszélességet, akkor a játékos meg van lőve, hiszen magasabb net csomagra sem tud váltani... -
hoffman_
nagyúr
Bocs, lejárt a modidő
A nagy számok 'törvénye' alapján. És mielőtt körberöhögnének, gondoljatok csak bele. Arányosan többen is veszik meg. Te is tudod
Wolverine:
Igen, ez a félelmetes. A francnak se hiányzik ez. Azt nem tudom jól vettem-e le, szerintem igen, hogy offline nincs játék, akkor be se lehet röffenteni. Nem úgy, mint most, ha szar a net/döglök meg sorra/idegbajt kapok, akkor lelövöm, és megyek zúzni a Single-t, hogy jobb kedvem legyen. Nincs játék, ha már kifizettem érte 10+ pénzt? Ilyet én nem fogok játszani. De PS-t/Box-ot meg nem akarok!
Ahogy írták, én sem vagyok makulátlan, de az utóbbi egy évben 3:1-re nőtt az aránya az orig:tört játékoknak. (kb 1:7-ről...) Nem olyan nagy dolog, és még jól is érzem magam. De szvsz. akkor is menne a hepcia, ha negyed ennyien warezolnának, mint most...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobilinternet
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Plazma TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tuning kezdőknek
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest