- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
én nem akarom védeni a nagy cégeket, de amíg konzolra eladnak egy AAA kategóriás játékból 2-4 milliót, míg ugyan abból PCre csak max fél milliót, addig ne is számítsunk semmi jóra mint PC játékos
konzolra is van warez, aztán még is milyen sokan veszik a játékokat, pedig a PCs játék már olcsóbb is, mint a konzolos....a Blizzard is védekezik a warez ellen, lásd új BattleNet rendszerüket, meg a WoWnál nem igen hallottam tört szervert 1-2 hónapnál tovább futni, ezért váltott anno sok haver eredetire...senki sem szerette, mikor letörölték a sok lvles karakterét
jah, és a Wow új kiegészítője is vált az új BattleNet rendszerre, vajon miért?értem én h drága a játék, de a szomorú az egészben h a nyugatibb' országokban is erős a PC warez, ott, ahol a konzolos játékokat millió szám adják el....ez is érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Path of Exile 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest