- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
Éljen, továbbra is kimerül a "kalózkodás elleni küzdelem" abban, hogy szivatják, aki megveszi. Ha annyira jó lesz (talán a PoP) valamelyik, hogy megveszem, akkor is tuti a törttel fogok játszani, nem hiányzik, hogy t-online miatt fussak neki megint valami szivatós résznek...
Egyébként számolgattam régebben, de én arra jutottam, hogy nem éri meg 2-5000 forintnak megfelelő áron adni a játékokat, mert nem veszik meg eléggel többen.
Azt azért sokszor kihaggyák, hogy az is benne van a dologban, hogy konzolra a szutykot is megveszik, PC -n sokkal nagyobb a szakadék a sikerjáték és az "elmegy" kategória között. Az utóbbit pedig nyílván sokkal olcsóbb is összedobni. Nem a kalózverziók (amik x360 -hoz ugyanúgy vannak) egymagukban a felelősek, még csak azért sem, hogy PC-n jóval kisebb bevételt termel egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A PC Gamer Magazine egy interjút készített a Ubisoft egyik emberével az új kalózkodás elleni védelmi rendszerükről.
- Haditecnika, harcászat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest