- Milyen széket vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #21 üzenetére
" ... ezek szerint ez egy jó márka." - alapvetően az, bár vannak jól és kevésbé jól sikerült hangszórói. Szerintem pl. ez a T2 Plus egy jobban sikerült darab, és meg merném kockáztatni, hogy a "sima" T6-nál (haverét hallottam) jobban, ill. szebben szól (persze lehet halkabban). Az korábban felsoroltak pedig egyértelműen felé helyezik (hiába olcsóbb).
Egyébként nagyon sok jó, ill. jobbnál-jobb ár/teljesítményű márka van, amire érdemes egy pillantást vetni, amikor az ember BT-s hangszórót, BT-s fülhallgatót vagy éppen vezetékest (!) akar venni. Én pl. szinte teljesen leszoktam az itthon ismert "nagy márkák" cuccairól, mert kintről (és most már lassan itthon is) olcsóbban, és jobbat kap az ember ...
(#22) hangyász2
+1 pl. ugye a mindenhol erősen ajánlott, ill. best-by "Spunky Beat"(#19) Aprósólyom
" ... a kihangosítási funkció minősége ... "
Ez számomra is rejtély, miért marad ki szinte az összes review-ból
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest