- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Okos dolog ez a GPS "turbó".
Nekem is rengeteget segített a vételi jelen.
Nos valami hasonló létezik wifire is ?Köszi
-
k7000i
csendes tag
Én teljesen máshogy oldottam meg a problémát!
A képen látható csatlakozó közé betettem egy elég vékony rézdrótot de ahhoz elég vastag hogy az érintkezőt szétfeszitse és igy hozzányomja az antennához. Neten láttam sok helyen a másik érintkezőt forrasztgatják de, igazából én nemmertem azt piszkálni igy inkább ezt az egyszerű megoldást választottam és voálá 11 műholdat fog stabilan és még a házban is belockol ami korábban elképzelhetetlen volt
és sztem ez nemigazán jár garanciavesztéssel mert semmit nemforrasztottam semmihez csak kiékeltem az érzékelőt persze azért odalehet forrasztani hogy nemozduljon el még véletlen sem de sztem forrasztás nélkül is tökéletes
-
tresh
veterán
Na szóval kicsit bővebben a forrasztásos részről
A probléma forrása az alaplapon lévő GPS "csatlakozópont" (érzékelő) és a kereten lévő antenna nem érintkezik tökéletesen.
Itt a probléma forrása:Na most két lehetőség van amit LEENO is írt:
- első hogy leszedet a képen látható réz érintkezőt és átforrasztod a fent mutatott helyre.
vagy a másik:
- hogy a kereten lévő antennát és ezt az érékelő pontot összekötöd egy plusz vezetővel
-
Yany
addikt
Halihow, jó az írás, bár nekem kicsit tömör. Ez a forrasztásos dolog kicsit jobban kifejtve érdekelne még, mert nekem nem igazán egyértelmű, hogy mit mivel kell összeforrasztani. Valami videó esetleg van róla valahol?
A papíros megoldással az a bajom, hogy minimális a hátlap szorító ereje és közben nem is illeszkedik fel rendesen a készülékre, ha ott van az a ragasztás.
-
gubacsino
aktív tag
Szóval a lényeg ugye hogy nem jó az érintkezés. 2 éves a vas, gari már rég nincsen, hát szétkaptam
ebböl az ötletből kiindulva, én csak a hátlap érintkező felületére tettem egy kb 1mm magas forrasz pöttyöt. A hatás rögtön érezhető volt. -
Nordic
Közösségépítő
Ilyen nincs HTC Desire S-hez?
Néha a 20-at is nehezen éri el a jelerősség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest