Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Nekem eleve attól a szótól, hogy Trendi már feláll a hátamon a szőr. Én nem szeretnék trendi lenni. Indoknak csak az egyik kedvenc idézetem hoznám fel: "Legyél egyéni. Aki követ valakit, az mindig hátul van"
Tudnék még mesélni/kiakadni a trendi srácokról (rózsaszín pólóban) de nem szeretnék megbántani senkit

Persze tudom, hogy ebben a cikkben a Trendi nem teljesen azt jelenti, amire én gondolok, de nekem ezek jutnak elsőre eszembe...
Hogy egy kis on is legyen, én is a legtöbb szabad időmet a gép előtt töltöm, de ez csak a legvégső eset, amint van lehetőségem mást csinálni másokkal, egyből megyek. Legyen az kocsma (billiárd. póker), mozi, peca. Mellesleg amatőr kispályás focicsapatban játszom. Szóval rám is minden igaz, épp csak könyvmoly nem vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest