Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
energiezolee #5787 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az alapértelmezés, talán a méretoptimalizálás, de van opció a teljesítményorientált fordításra. Régebben került már szóba valamelyik tplink vagy az openwrt topikban.
Igazából az sem rémlik már, hogy ez a buildelt rendszer teljesítményére vonatkozik vagy magára a fordításra. -
woodworm
veterán
válasz
energiezolee #5781 üzenetére
Esetleg valami körítés mellé, nincs ott, hogy mégis hogyan jött ez össze? Mert a videóból nagyon nem derül ki, hogy alapórajelen ment. Pont ma linkelt suste egy oc-s mérést, odavág egy kicsit.
-
woodworm
veterán
válasz
glocker #5773 üzenetére
Mennyire fontos a wifi mellé? Mert hasonló árban jelenleg ott a d-link dir-860l b1. Openwrt-vel hozza a ~50 Mbitet, csak a wifi nem mindenkinél 100-as.
-
woodworm
veterán
válasz
redwhite78 #5668 üzenetére
Határeset, 3 éve csökkentették le 2 évre. Tehát nagyon a vásárlás időpontján múlik. Ráadásul az én emlékeim szerint a plusz 3 évet a hazai forgalmazó adta volna, ha megvan még.
-
woodworm
veterán
A további offtopik lenne itt. Tedd fel a kérdésed a Bittorrent vagy a NAS saját topikjában. (Az, hogy nem indul a transmission, nem a port forward hiánya miatt van.)
-
woodworm
veterán
Nem minden peerrel tudsz kapcsolatba lépni, kicsit kisebb sebességgel töltesz le és korlátozottabb lesz a feltöltésed, az időalapú elszámolás rendben működni fog az oldallal. Ha számodra nem kielégítő a helyzet, akkor beszélsz a szolgáltatóddal és kérsz publikus ip-címet.
Nagy valószínűséggel egy ideje már ez a helyzet, csak az utorrent nem jól működő port tesztje elfedte előled a valóságot. -
woodworm
veterán
válasz
kovbandi82 #5581 üzenetére
Régebben is volt ilyen, chipset probléma, magasabb áramfelvétel stb. Legegyszerűbb próba aktív usb hubot közbeiktatni. Ha nem tápellátási probléma, kompakt külső házakkal túl sokat nem kehet kezdeni.
-
woodworm
veterán
válasz
csocsoszán #4673 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt a választ vártad, de neked egy nasra vagy minipc-re van inkább szükséged. Suste kolléga hozzászólásaiban megtalálod a linkjét a frissebb buildeknek, túl sok reményt ne fűzz hozzá. Torrent és a 3d lejátszás nem lesz jelentősen gyorsabb, ha a szakadások a kihegyezett használatból adódnak ott sem lesz változás. Lesz egy friss rendszered, sok kényelmi funkcióval, de kraftot nem rak a vasra.
Sőt előbb-utóbb utoléri a 1043v1 végzete. -
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz
claire78 #4204 üzenetére
Webrevert fw ≠ vágott fw.
Lehet ellenőrzéskor nem nézi a pontos méretet, csak azt, hogy nagyobb a vágottnál. Erre valaki hozzáértőbb biztos pontosabb választ tud adni.
A lényeg, hogy vágott fw-t keress és a felrakása után térj át ddwrt-re. Minden flash előtt és után resetelj. -
woodworm
veterán
válasz
joefasalasso #4120 üzenetére
Talán a bootloaderen fog múlni, hogy mikori van rajta, de van akinél ez működött.
-
woodworm
veterán
válasz
maestro87 #3351 üzenetére
Első körben vagy a router wan beállításainál, vagy a pc kapcsolat tulajdonságainál megadni a google dns szerverét (8.8.8.8, 8.8.4.4), ha a szolgáltatóé rosszalkodik, akkor meg tudod így kerülni.
Nem tudom milyen egyéb beállításokra gondolsz, a kapcsolat és a wifi beállítása után túl sok mindent nem kell állítgatni, általában maradhatnak gyári alapértéken.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #2139 üzenetére
Nála nem a csomaglistán van a hangsúly. A 1043-as átviteli sebességéből kifacsarta az utolsó bitet is (~300 Mbit) és most kamatoztatta a tudását az újabb készülékekkel is.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #2119 üzenetére
Tudom, nem kedveled a gyártót, nem is reagáltak villámgyorsan, de a hibát végül is elismerték és javították.
-
woodworm
veterán
Ez ugyanaz az ovh, ami miatt elméletileg döcög a mag? Lemaradtak az eszközök frissítésével és zombihálózat lett belőlük?
-
woodworm
veterán
"Dune303D képtelen lejátszani wifin keresztül az m2ts BD fájlt akadásmentesen. A LuCI szerint 60-70 Mbit/s a kapcsolat, a film ennek mindössze a fele"
Ha a wifi kapcsolat tulajdonságainál megjelenik egy kapcsolati sebesség, az csak a wifi szabványból eredő elméleti sebesség. Hasznosan ennek tört része használható. Számodra ez azt jelenti, hogy 60-70Mbiten kb. 3-4 MByte/s másolási sebességet tudsz elérni. Ez már BD25-ös filmek esetében is igen döcögős lehet.
-
woodworm
veterán
Nekem már igen magas ez a sok csatlakozási szabvány, de a leírás is elég zavaros. Biztos én vagyok az értetlen, de szerintem pont fordítva értelmezi a WISP csatlakozásnál a Client és Bridge beállításokat. Client üzemmódban wifin csatlakozik a szolgáltató felé és kábelen osztja a jelet a csatlakozott gépekre. Bridge üzemmódban nem routol, csak hídként viselkedik egy wifi forrás és egy kábelen csatlakozott gép között.
Egy a fontos, legjobb tudomásom szerint a Gigabites routerek között egyik sem tud WISP-hez csatlakozni a gyári fw-vel. A gyengébbek közül a WR543G/743ND/843ND tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Íme, a One UI 8
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest