- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
orgik
csendes tag
A cikk megjelenése óta, van aki ilyet használ, használt?
Mennyi a maximum letöltési/feltöltési sebesség (N) amit még tud?[ Szerkesztve ]
-
Contarex
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Persze bárki mástól is szívesen fogadnék tanácsot : hol és milyen WiFi stick-et vegyek , hogy egy régi, airport card nélküli Mac G4-es laptopot be tudjak kapcsolni az itthoni WiFi hálózatba, aminek a "lelke" egy Apple Time Capsule ? Kérek SOS választ, mlg jó lenne Karácsony előtt !!!! Köszönettel
-
Contarex
csendes tag
Hello Czanga!
Sikerült végül is a régi MAC-edet bekapcsolni a WiFi hálózatba? Nekem is van egy ilyen régi G4-es laptopom, (amiben nincs airport kártya), de jól használható gépem + egy Apple Time Capsule hálózatom. Tudnál tanácsot adni, hogy hol és milyen WiFi stick-et vegyek, hogy ezt az öreg gépet is tudjam használni. Kérlek , ha lehet gyorsan válaszolj, mert jó kis karácsonyi ajándék lehetne belőle ...
Nagyon kösz és üdv -
$p@rr0w
őstag
válasz MasterDeeJay #20 üzenetére
Köszönöm.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
And
veterán
Sajnos a fizikai mérete nagyon nem kedvez egy hatásos belső antenna kialakításának, úgyhogy nem szabad csodát várni egy ilyentől. Lehetnek akármilyen jók a vételi és adási képességei, a keretbe épített (szokásosan kettő, diversity kialakítású) antenna hatásosságát ezek a tulajdonságok nem pótolhatják maradéktalanul.
-
Petya25
őstag
Na rendeltem is egyet a béjen 1400-ért és ebbe befért a házig szállítás is.
Remélem két falon átlátva jobb lesz az átvitele mint a g-s wifimnek (ami úgy 18 Mbit).Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
addikt
válasz MasterDeeJay #8 üzenetére
Köszi a linket, be is újítottam egyre és ha már ott voltam (ebay), akkor egy broadcom cristal hd-re is és még egy akkura is. Szumma volt 9825,- Huf, ami itthon csak az aksi lett volna 19K
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
8nemesis8
veterán
Durván jó ár.
-
vinibali
őstag
és biztos jó erős jele van
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterDeeJay #8 üzenetére
Ezzel is lehet telefon felé osztani, vagy csak vevő?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Solicidium
aktív tag
Három fal és légvonalban hét méter távolság esetén a 15MB-ből 5-öt vesz, ritkán előforduló apróbb instabilitások mellett (a szinte megszólalásig hasonlító Netgearemből kiindulva egy háromantennás Tp-Link routert forrásként használva). Egy mezei (antenna nélküli) pendrive méretű stick ellenben ugyanott teljes sávszélt ad.
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
-
maxsoft
csendes tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #13 üzenetére
Azért kíváncsi lennék átvisz-e egy falat vagy már az is megfogja.
Főleg, hogy a telók wifi-je se egy izmos darab.[ Szerkesztve ]
-
maxsoft
csendes tag
Hát elég gyér lehet a hatótávja.
-
czanga
őstag
Vajon mennyire lesz OS X kompatibilis? Sok TP-link cuccot natívan felismer airport-ként a rednszer, és pont van egy G4-es Mac Mini itthon elfekvőben amiben nincs wifi, de kellene.
-
Ilyen nano méretű wifivel tele van az ebay. 4 USD től kezdődnek (szállítással együtt, noname). [link]
Ezen híren felbátorodva vettem is egyet innen, így kivághatom a gépemből a régi kártyát.A TP-Link termékekről eddig csak jót tudok mondani, routerben és switchben nagyon jók. Szerintem ez is hozza azt a minőséget.
-
vamzi
senior tag
Na ez tetszik és az ára is baráti!
-
dchard
veterán
Én látom benne a fantáziát:
Sok laptopban jól jöhet az ilyesmi ha az alapból a WIFI által elfoglalt PCIe slotba WWAN vagy mSATA kártyát szeretnénk pakolni, esetleg a régi B-s vagy G-s gyári WIFI-t upgradelnénk.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Nem is tudom mért laptopokhoz ajánlják azokban inkább van wi-fi mint asztali gépben.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
LordX
veterán
Ebben mi az új? Majd 2 éve van egy ilyenem, csak az MSI, az alaplaphoz adták grátiszként.
-
Petya25
őstag
G-s laptopomba de jó is lenne egy ilyen, a 3 usb-ből egyben már figyel egy nano Logitech egér vevő, így egy még marad a pendrájvnak, vinyónak.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
nagyúr
Beszarok miket ki nem találnak már. Hogy férnek el benne az áramkörök? Nem venne egyet valaki és szétszedi, hogy is néz ki?
-
lujó55
addikt
és még jól is néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest