- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sz.balazs.95 #131 üzenetére
Ez nálam is előfordult, de egy újratelepítés megoldotta, azóta nem tapasztalom: Helyreállítás \ A gép felújítása a saját fájlok megőrzésével
Más: ugye ezeket a drivereket töltsem le az itthon kapható Encore-okhoz?
Csak mert van felsorolva egy pár WT8-A modell... -
válasz
sz.balazs.95 #126 üzenetére
Természetesen.
-
válasz
joiner007 #118 üzenetére
Üdv!
Bocs, hogy hivatlanul rádírok, de szeretnék kérdezni a Toshibádról!
Nem tudom pontosabban leírni: az én példányom kikapcsolt állapotban pattogó hangot ad, ha a képernyőt erősen benyomom, és a legfelső "réteg" hozzáér az ips panelhez. Bekapcsolva, ha ugyanígy erősen benyomom egy ujjal a kijelzőt, akkor mintha egy kisebb (fehér) kisülés jönne létre az érintő felület, és a panel találkozásakor.Ez a tiéden is így van, vagy az enyém a hibás?
A választ előre is köszi! -
Ide is bemásolom, hátha...
Hogy van ez a garanciával?
2 év van az Encora-ra: ebből egy év kisker + egy év gyártói?
Szóval az első évben csak a kereskedőhöz vihetem vissza, Toshiba márkaszervizbe nem? -
Egyébként valaki azt írta másik topikbanm hogy ezzel nem működik a stylus, Miix2-vel viszont igen. Ez igaz?
-
Nos, kicsit utánaolvastam, és e fórumbeszélgetés szerint megfelel a célra egy usb Y-kábel (DeLock 65306) + egy female-female usb adapter + egy hub.
Viszont ilyenkor a külső eszközök kizárólag az adapterről kapják a kakaót (amellett, hogy tölti a tabletet), így ha azt lehúzzuk az elektromos hálózatról, azok megszűnnek működni. Ha a fenti DeLock-ot lecseréljük egy sima OTG-elosztóra, ugyanúgy mennek mint korábban, magyarul két felszerelésre lesz szükségünk az tápegységes, és az a nélküli USB-hubozáshoz.
-
Lehet olyan OTG elosztót használni a géphez, amivel egyszerre tölt a tablet, és külső USB eszközt is kezel?
Miix2 topikban ezzel az elosztóval megy az egyik tulajnak, nem tudom, Encorra működik-e ugyanígy a dolog?
-
Üdv!
Olyat kérdeznék, hogy lehet programokat a microSD kártyára telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest