Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Tölteni micro USB-n keresztül lehet?
-
O_L_I
őstag
Egy amerikai forumban talatam rola infot es ugy tunik hogy lockolva van a boot loader uh egyenlore nem lesz se root se custom ro m az at300-hoz.
Szerencsere a gyari romnak sincs sok baja. -
O_L_I
őstag
válasz
John Silver #21 üzenetére
Én is vettem egyet ott és annyiért
Dokkolót találtam amazonon 55 fontértasszem annyit nem ér...
Rootról nem találtam semmi neten pedig kereséltem.
Jó kis gép amúgy. Sztem ennyi pénzért most nem nagyon lehet jobbat venni.
-
dzsidzsas
tag
válasz
John Silver #21 üzenetére
Hol vetted? Mennyiért? Mert engem is érdekel a cucc.
-
John Silver
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Vásároltam egy ilyen tabletet (Toshiba AT300-101) és az lenne a kérdésem,hogy rootolás ügyben van valakinek valami ötlete?
Továbbá esetleg dokkoló ügyben tud valaki segíteni nekem?(mármint a beszerzésében)
További kellemes böngészést kívánok mindenkinek! -
Cyberpunk
félisten
Gondolom ez is drága lesz mint a többi tabletjük.
A Toshiba mindig elcseszi valahol, valahogy ez a tablet dolog nem akar nekik összejönni. De a speckók alapján ez jónak tűnik, de már várom a feketelevest.
-
bteebi
veterán
Naggyon szimpatikus így első látásra! Teljesen rendben van hardverileg, és szerintem elég jól is néz ki
. Mondjuk a hangszóró <9 mm-es mélység mellett elég nevetségesen hangzik
.
Amúgy azt is jó lenne tudni, hogy mindezeket mennyi valutáért tudja. Gondolom nem lesz olcsó
.
-
Isee
senior tag
válasz
Tibor_560sec #14 üzenetére
jah, hidd el az ára is az lesz
-
Tibor_560sec
aktív tag
Nagyon patent a külső ...
A beltartam is megnyerő , hát még az üzemidő ... -
tjb007
nagyúr
Az árazása ugyanaz lesz mint a Wi-Fi only iPad 2 -é (16GB 120-130e Ft, 32GB 140-150e Ft), 3G nincs (egyelőre) és június végén várható az érkezése (ami át fog csúszni júliusra).
-
banhammer
veterán
Kár, hogy nincs benne 3G.
-
lujó55
addikt
12 órás böngészést bír az akksi? máris elgyengültem...
majd egy komolyabb PH!-s teszt azért jó volna. mégis csak Toshiba -
Kov1024
tag
Mindenkitől elnézést kérek, már magamat is megkavartam, nem második negyedév, hanem 2012 második fele
-
student
őstag
mennyire saccoljátok nyitóárat? 150?
-
Tauren45
aktív tag
Szép, hasonló ruhát kellene a SGS3-nak is hordania.
-
vamzi
senior tag
Na ez már megüti azt a szintet, amit elvárnék egy táblától. Igazán pofás lett
-
Srodney
senior tag
gorilla üveg,frankó hamrosan jönnek a szeges videók youtube-on,mint a nokia lumiánál...
-
Retekegér
MODERÁTOR
A keret egy kicsit vastagnak tűnik. Esetleg SIM kezelés nem lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó hivatalossá vált táblagépe kifejezetten tetszetős specifikációt kapott.
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- HP Pavilion Windows 11 gamer laptop 4 órás akkumulátorral
- MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- Apple MacBook Pro 14" M4 Pro / 24GB / 512GB SSD / 34Hó Garancia! 2 ciklus / Beszámítás
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Acer Aspire E15 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest