Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
én azt hittem, hogy a paneleket ők gyártják. legalábbis valami ilyesmit mondtak nekem az idei IFA-n. mondjuk az azért olyan sokat nem jelent.
érdekes ez a menürendszer kérdés, hiszen végülis nagyjából ez az utolsó dolog, ami szerintem számít egy tv megítélése során (kivéve ha valami nagyon béna torzszülöttről van szó), de azért szerintem nem állt volna semmiből egy kicsit fejleszteni ezen is. A Sony idén eléggé átalakította, sokkal modernebb külsejűvé varázsolta a saját menürendszerét, Samsung meg aztán pláne, de még az LG is csinált egy kisebb ráncfelvarrást, a Pana meg ugye behozta ezeket a "vezérlőképernyőket", szóval azért a többiek igyekeznek (okés a Sharpról most ne beszéljünk).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Toshiba Full LED háttérvilágítású, jó néhány kiegészítő szolgáltatást kínáló, középkategóriás tévéjét.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest