- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi #20 üzenetére
Célszoftver az más tészta, de tartalomfogyasztáshoz minden platformra megvannak az általános szoftverek. Winen hol van az alkalmazásbolt, ahonnan ezeket telepíthetem? A többi nyavajájával mi a szitu? Emlékszem, hogy XP -nél volt Java -vadászat, a net.framework különböző verzióinak felszenvedése, a vírusírtók nyűgjeiről nem is beszélve. Gyűlöltem az egész hercehurcát, gyötrelem volt minden használatnál megküzdeni a függőségek üzeneteivel, nyavajáival. Persze, minden problémát többféleképpen is meg lehet közelíteni. Sztem a mobil életmódhoz alap a mobilnet. Én ebből indultam ki, és ezért van flottás, korlátlan netem. Ha net van, akkor minden van.
Havi 5800Ft társkártyával, így az otthoni net is letudva. Belföldön nem kell tárat sem hurcolnom, mert az otthoni NAS -ról bármilyen adatomat elérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- E-roller topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest