- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Amúgy épp ezt találtam egy CoB szám egyik kommentje alatt:
"HELLO EVERYONE
The metal militia will be attacking Justin Bieber's video (justin bieber baby ft. ludacris) on the FOURTH OF JULY! Assemble all fans of good music in every genre! (Jazz, Metal, Classical, Classic Rock etc.) On said date leave a comment giving your thoughts on JB, close the comment with -MM. Copy and paste this comment to all the good band videos! THUMBS UP"A szám: [link] a komment pedig egy 3andr3w3 nevű usertől való 1 week ago datálással, valahol a második kommentoldalon, spamként jelölve. (Amúgy nem, nem szoktam CoB-t hallgatni, tekintve, hogy nem túlzottan vagyok oda értü, tök véletlen, hogy épp ma hallgattam meg nézegettem commenteket)
-
Szten Márs
nagyúr
Wow, honnan tudsz te ilyen sztorikat?
Amúgy érdekes ez a sok utálkozó komment. Én sem szeretem a zenéjét ennek a kisfiúnak (mert az), és 5mp alatt elkapcsolom, ha meglátom, valamint kissé érthetetlennek tartom, hogy mitől tűnik olyan nagy számnak a tinilányok körében, de nem kezdem el szapulni, fikázni őt is és a rajongóit is. Nagyon népszerű lett mostanság ez, pedig az ilyen jellegű megnyílvánulások nagyságrendekkel kultúrálatlanabbak és színvonaltalanabbak, mint egy-egy ilyen sztárolt előadó esetlegesen nem túl eredeti produkciója, amit pellengérre állít a fikázós népség...
Szerk: félreértések elkerülése végett, ez a második rész már nem neked szánódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest