- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd galaxis már árulja a dobozos castlevania-t (engem csak ez a verza érdekel.) de ez komoly hogy 9rugó vagy csak ők adják drágán? mortal 6ezer körül van. azt gondoltam így késve ennek is valami barátibb ára lesz.
-
wikings2
őstag
Nagyon tetszik insta vétel lesz. Aztán, hogy jó sorba haladjak előveszem az összes létező pc-n játszható 2d castlevaniát is
-
Mister_X
nagyúr
Ezzel játszottam. Tudtommal ez a Rondo of Blood remake (még az éjszakai műszak hatása alatt vagyok, nincs kedvem átnyálazni a wikit).
Biztos van amivel nem játszottam, pl. The Sims
De mondhatni kimaradt kb. az egész PSX éra (csak MGS volt meg), továbbá az az előtti időkből is csak a Duck Hunthoz, pár Super Mariohoz, Super Metroidhoz, Super Hang Onhoz és Sonicokhoz volt szerencsém.
Néha érzem, hogy lenne mit bepótolni, de sosem jutok el addig, hogy legyen mondjuk egy PS1-em vagy MegaDrive-om.
-
én csak belenéztem hogy lássam kicsit menet közbe. meddig tart? a warg oszt annyi?
majd ha megint penge leszek és kell még kihívás akkor nekimegyek bill-el
nekem tetszik a grafika pedig én csak 1366x768-on játszok. bár anno egy sima tv-re volt kötve a játék sima scaart kábellel ami kicsit homályossá tette azaz pl az apró betüs szövegek szinte olvashatatlanok voltak. de nem érdekelt csak játszhassak.(#20) Mister_X nekem psp-re is csak a dracula x volt meg az is azért mert benne volt a simhony. bár kipróbáltam adracula x-et is de az durvanehéz volt. meg tényleg a simhony miatt vettem meg ugyh azt hamar fel is adtam.
-
Kashim
őstag
válasz
Rabbitf_24 #2 üzenetére
Ugyanaz a demó mint a konzolos. Pörgős de rövid. Grafika ennyi év után is tűrhető. (megjelenéskor brutál szép volt)
Irányítás furcsa lesz egyeseknek előre szólok, főleg a nagyon PC-hez szokott játékosoknak. Nagyrészt fix nézetes a kamera, így egér nuku. Pár dolog ettől függetlenül nekem sem tetszik, pl. miért kell kurzor gombokra váltani menüben, ha a játék default WASD-t használ... Meg úgy az alap leosztás kicsit agyrém, szerencsére át lehet konfigolni. Persze az ilyen játékokhoz gamepad jobban dukál, de aki DMC 3-4-et végigtolta billentyűzetről annak nem lesz gondja itt sem. Meg lehet szokni félóra játék után.
Mindent összevéve azért ajánlott kipróbálni, mint előttem is írták, nagyon jó játék egy klasszikus franchise-ból, ráadásul hamarosan jön a folytatás is, ami ha jól tudom már kapásból PC-re is jön. -
nálam a simphony of the night a best 2D-s catlse játék.
volt szerencsém egy N64-es és egy PS2-es catle-hoz de az N es nagyon nem sikerült a ps2-es meg nemvolt rossz de nem azt éreztem rajta hogy castle hanem hogy valami ami +D-s és a régi "d-s castle játékoba akar kapaszkodni.
Szóval ez az első +D castle játék amire azt mondom hogy ez igen. Bár ez is csak egy God of War stilusu játék lenne de a Caste világgal és hangulattal. szóval az után is hogy szénné játszottam box-on alap hogy megveszem majd pc-re. -
ldave
félisten
Nekem a 2D-s, PS1-es/DS-es részek tetszettek nagyon, mondjuk az is igaz, hogy a 3D-s Castlevania játékokkal nem játszottam még. De ezt a demót megnézem, aztán ha bejön, akkor lehet beszerzem PS3-ra.
-
azaz. na silver kinght-hoz nehéz fokozaton plusz ezzel a tiall-al oda se menjél ha nem megy a counter. vagyis ha más nem ott majd megtanulod az tuti. nem elég ha csak elugrálsz meg gurulsz előle mert nem hagy sok időt ezen kívül támadni. vagyis lehet meg lehet úgy is de én nem vagyok az a türelmes fajta hogy órákig öljem a lassabb de biztosabb módszerrel ugyh megtanultam a counter-t. még jó hogy egy olyan ellenfélnél aki tényleg nem viccel.
ne félj. hanem tudd hogy ki fogod sírni. bár én úgy játszottam hogy megvettem a különböző támadásokat de a játékot lényegében az alap csapkodással vittem végig. nem volt nekem agyam megjegyezni meg használni is azt a sokféle támadást abban a helyzetben mikor szorítom a joy-t annyira izgulok hogy el ne rontsam..a vámpir commande-nél van egy olyan trial hogy úgy harcolj ellene hogy 60másodpercig maxon legyen alul a sárga csík amihez ugye az kell hogy folyamat ütöd de ő nem ér hozzád. elkerülni is elég volt nemhogy még támadni is mert ugye ő gyors meg teleportál és még a kettőt egyszerre is. az is egy finom trial volt.
én dead spece-en kívül, szóval amibe célozni meg lőni kell, mindenhez joy-t használok. Assassins-ba harcoltam egyet bill+egérrel de az nem harc volt hanem kínszenvedés.
ja még egy kérdés. ebből akkor nem lesz dobozos lemezes kiadás?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kvelstadt #10 üzenetére
jaja, counter attack, vagy mi a kórság
legkönnyebb fokozaton játszottam végig még 2 éve boxon, ott nem nagyon kellett használni... aztán félretettem és amikor megszorultam, eladtam
nemrég szereztem be újra, mert hiányzott... végigpróbáltam jópár hack n slash-t és egyik sem tetszett ennyire (egyedül még előtte ps2-n a gow1-2) ...azért kicsit félek, hogy paladin fokozaton kisírom a szemeim és tuti rászoktatom magam a counter-re, mert anélkül ez a játék is lehetetlen (mint gow legkeményebb fokozaton)
olyan trialra emlékszem, hogy az óriást kell úgy elintézni, hogy egyszer sem talál el... az se tűnik azért rossznak
ui: ja igen, kontroller... irányítás szvsz sokkal egyszerűbb vele, hogy kézre van pakolva minden billentyű...
márpedig ehhez elég sokat kell használni
#12: tippre 99.9%, hogy xbox kontrollerrel ilyen egyszerű, hogy csak bedugod és az alapértelmezett boxos kiosztással megy is
-
már régen toltam. az is úgy volt hogy öcsém jött haza külföldről és hozta a box-át meg a játékot.
szóval nem emlékszem tisztán mindenre. de volt olyan trial (vagy ez már achi volt? ezekre nem emlékszem pontosan) hogy a silver kinght-ot paladinon és tilos volt használni valamelyik erőt. asszem a kéket ami hp-t tölt. volt egy olyan a játékban hogy ha támad az ellenfél és pont jókor nyomod a védekezést akkor megtöröd a támadását és be is támadhatsz neki.
na olyan szinten megtanultam pont jókor védekezni hogy gyakorlatilag 10ből egyszer ha betalált a csapkodásával.
és most jutnak eszembe az élmények.... lycan-nál már nem tudom mi volt a kihívás de ara emlékszem hogy pár órára az is lekötött mire ráéreztem..(#9) Rabbitf_24 nálam olyan lesz hogy bedugom a box joy-t és kész.
én értem hogy valaki nagyon pc-s meg hozzzá van szokva bill+egér kombóhoz de egy ennyire konzolos játékot meg sem próbálnék nem joy-al irányítani. -
Rabbitf_24
addikt
Valaki próbálta? Milyen az irányítás?
-
mephi666
nagyúr
az azért szép akkor is nagyon
dlc-k árait húzósnak találom nagyon, azért nem vettem meg eddig... (pc-sek örülhetnek, mert 1 teljes játék áránál jóval kevesebbért kapnak vagy 2játéknyi tartalmat)
mintha úgy lenne, hogy a trial-okat elég a legkönnyebb fokozaton megcsinálni, a pályát meg paladinon és összejöhet a 100%? vagy a trialokat is a legkeményebben kell?
nekem is tervben van az újrajátszás... csak előtte van még x játék, amit ki akarok végezni...
-
igen. mindent. összes fokozat, összes challange összes achi. nem volt egyszerű.
és az a poén hogy nem a bossfight-okkal szívtam a legtöbbet. hanem pl volt egy kihívás hogy egy pályarészen szét kell törni 100dobozt időre. na ott majdnem fel is adtam hogy maxra toljam a játékot.
a final boss sem volt annyira nehéz nekem mint a dobozos. bár a másik két titán elleni harc beedzett ara hogy öljek meg egy bazinagy dögöt időre.annyit azért hozzátennék hogy csak az alapjátékot toltam szénné. sajnos a dlc-khez nem volt szerencsém.
-
ezt a játékot konkrétan 100%-ra sikerült kitolnom achi-kal együtt box-on de ettől függetlenül meg fogom venni mert én azok közé tartozom akiknek rohadtul bejött!
-
mephi666
nagyúr
ha jól rémlik elég rövid a demó (boxon először azt próbáltam én is) és a teljes játékból nagyon keveset mutat
a 2 kiegészítőt nem próbáltam, azok nélkül is szerintem simán 20-30 óra játékidő, úgy hogy nem szed össze mindent az ember (sok apróságot első végigjátszásra nem is lehet) ...a helyszínek változatosak, a zene nagyon hangulatos és mindent összevetve van egy nagyon jó atmoszférája a játéknak
időközben akadnak agyalós minijátékok és hatalmas bossfightok is... szerintem túlságosan is le lett húzva a játék: ez volt az első castlevania, amivel játszottam és egyébként (ha jól tudom) a sorozatból ez volt az első teljesen 3d-s, ezért osztotta meg a közönséget.... nekem nagyon bejött és a hack n slash top3-ban ott van a gow mellett
-
Kashim
őstag
Wow, töltöm is. Igaz demót már boxon végigtoltam, de a teljes sosem volt meg, valószínű itt most nem hagyom ki ha játszható lett PC-n is. (értsd: irányítást nem cseszték el)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Már tölthető a demó és elővásárolható a teljes kiadás a Steamen.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest