- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azaz. na silver kinght-hoz nehéz fokozaton plusz ezzel a tiall-al oda se menjél ha nem megy a counter. vagyis ha más nem ott majd megtanulod az tuti. nem elég ha csak elugrálsz meg gurulsz előle mert nem hagy sok időt ezen kívül támadni. vagyis lehet meg lehet úgy is de én nem vagyok az a türelmes fajta hogy órákig öljem a lassabb de biztosabb módszerrel ugyh megtanultam a counter-t. még jó hogy egy olyan ellenfélnél aki tényleg nem viccel.
ne félj. hanem tudd hogy ki fogod sírni. bár én úgy játszottam hogy megvettem a különböző támadásokat de a játékot lényegében az alap csapkodással vittem végig. nem volt nekem agyam megjegyezni meg használni is azt a sokféle támadást abban a helyzetben mikor szorítom a joy-t annyira izgulok hogy el ne rontsam..a vámpir commande-nél van egy olyan trial hogy úgy harcolj ellene hogy 60másodpercig maxon legyen alul a sárga csík amihez ugye az kell hogy folyamat ütöd de ő nem ér hozzád. elkerülni is elég volt nemhogy még támadni is mert ugye ő gyors meg teleportál és még a kettőt egyszerre is. az is egy finom trial volt.
én dead spece-en kívül, szóval amibe célozni meg lőni kell, mindenhez joy-t használok. Assassins-ba harcoltam egyet bill+egérrel de az nem harc volt hanem kínszenvedés.
ja még egy kérdés. ebből akkor nem lesz dobozos lemezes kiadás?
-
már régen toltam. az is úgy volt hogy öcsém jött haza külföldről és hozta a box-át meg a játékot.
szóval nem emlékszem tisztán mindenre. de volt olyan trial (vagy ez már achi volt? ezekre nem emlékszem pontosan) hogy a silver kinght-ot paladinon és tilos volt használni valamelyik erőt. asszem a kéket ami hp-t tölt. volt egy olyan a játékban hogy ha támad az ellenfél és pont jókor nyomod a védekezést akkor megtöröd a támadását és be is támadhatsz neki.
na olyan szinten megtanultam pont jókor védekezni hogy gyakorlatilag 10ből egyszer ha betalált a csapkodásával.
és most jutnak eszembe az élmények.... lycan-nál már nem tudom mi volt a kihívás de ara emlékszem hogy pár órára az is lekötött mire ráéreztem..(#9) Rabbitf_24 nálam olyan lesz hogy bedugom a box joy-t és kész.
én értem hogy valaki nagyon pc-s meg hozzzá van szokva bill+egér kombóhoz de egy ennyire konzolos játékot meg sem próbálnék nem joy-al irányítani. -
igen. mindent. összes fokozat, összes challange összes achi. nem volt egyszerű.
és az a poén hogy nem a bossfight-okkal szívtam a legtöbbet. hanem pl volt egy kihívás hogy egy pályarészen szét kell törni 100dobozt időre. na ott majdnem fel is adtam hogy maxra toljam a játékot.
a final boss sem volt annyira nehéz nekem mint a dobozos. bár a másik két titán elleni harc beedzett ara hogy öljek meg egy bazinagy dögöt időre.annyit azért hozzátennék hogy csak az alapjátékot toltam szénné. sajnos a dlc-khez nem volt szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Már tölthető a demó és elővásárolható a teljes kiadás a Steamen.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest